SON DAKİKA
Hava Durumu

Yazar Başkan öğrencilerle buluştu

Eğitimci-yazar Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. 

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2013 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2013 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Eğitimci-yazar Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. 


Hasan Ali Yücel İlkokuluOrtaokulu’nun düzenlediği “6. Edebiyat Sokağı” projesinde öğrencilerle buluşan Başkan Keskin, edebi yönüyle yazdığı kitaplarını anlattı. Başkan Keskin’e eşi Melahat Keskin de eşlik ederken, söyleşiye Okul Müdürü Fatih Mehmet Erol, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Numan Şeker, öğretmenler ve veliler de katıldı.
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, eğitime verdikleri desteklere dikkat çekerek, “Elbette eli kalem tutabilmek, bir şeyler yazabilmek, bir şeyler okuyabilmek son derece önemli. Okur-yazar olabilmek mühim. Yazar kimliği ile belediye başkanı olmak diğer belediyelerden biraz daha farklı olsa gerek. Eğitimci ufkuyla bakıyoruz Yıldırım’a. Eğitim olmazsa olmazımız, en önemli ve en öncelikli meselemiz. İşte bundan dolayı yazar kimlikli eğitimci bir başkan olarak tabii kî göreve başladığımızdan bu yana diğer belediyelerden farklı olarak bazı projeleri Yıldırım’da uyguladık” dedi.
Başkan Keskin, Edebiyat Sokağı’nı gezerken çok duygulandığını, bu projenin çok başarılı bir proje olduğunu söyledi. Keskin, yazarlık hevesinin lise yıllarında başladığını, o edebiyat öğretmeninin yönlendirmesiyle yazarlığa başladığını belirtti. 23 eseri olduğunu söyleyen Başkan Keskin, çok okumanın ve yazmanın önemini işaret etti.
Eğitim Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, Başkan Keskin’e teşekkür ederek çiçek takdim etti. Keskin, okul kütüphanesine aralarında kendi eserlerinin de yer aldığı çeşitli kitaplar hediye etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.