SON DAKİKA
Hava Durumu

Yazıcıoğlu Bursa'da anıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Bursa İl Başkanlığı tarafından “Şehadetin 4. Yılında Muhsin Yazıc

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2013 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2013 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Bursa İl Başkanlığı tarafından “Şehadetin 4. Yılında Muhsin Yazıcıoğlu" adı verilen anma programı düzenlendi. 


Üç yıl önce Kahramanmaraş yakınlarında geçirdiği bir helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, BBP Bursa İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları Bursa İl Başkanlığı tarafından Barış Manço Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen geceyle anıldı. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ruhuna kuran Kuran-ı Kerim okunmasının ardından söz alan BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, 4 yıl önce yaşanan şihadet sürecinin üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen kaza mı suikast mi olduğu açıklanamadığı için buruk bir anma programı gerçekleştiğini söyledi. Ünsal, "Yasal açıdan bir sonuç elde edilememiş olması bizler için üzüntü ve ızdırap vericidir. Ancak şurası bir gerçek ki, ortada bunca şüphe ve şaibe varken kimse bize bunun bir kaza olduğunu kabul ettiremez. Bugüne kadar bir radar kaydının 4 yıldır mahkemeye ulaşmamış olması hem ülkemiz için hemde bu idareyi ülkeyi idare edenler açısından içler açısı bir durumdur. Bu ülkede hukuk her yere işlerken acaba burada neden işlemiyor" diye sitem etti.
Gece Yazıcıoğlu’nun hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterisinin ardından sona ererken, gösterisi sırasında salonu dolduranların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.