SON DAKİKA
Hava Durumu

Yelis,'350'nin üzerinde milletvekili çıkaracağız'

Sercan GÜLER AK Parti Bursa 2.Bölge 7.sıra milletvekili adayı Ahmet Yelis, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin Bursa’dan

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yelis,'350'nin üzerinde milletvekili çıkaracağız'
Sercan GÜLER
AK Parti Bursa 2.Bölge 7.sıra milletvekili adayı Ahmet Yelis, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin Bursa’dan zaferle ayrılacağına değinerek, yüzde 55'e yakın bir oy ile 350'nin üzerinde milletvekili çıkaracaklarını ifade etti.

AK Parti Bursa 2.Bölge 7.sıra milletvekili adayı Ahmet Yelis, Bursa Şehir Gazetesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette saha çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Yelis, 24 Haziran’da seçmen sandığa gittiğinde sadece yıkım vaatleri olan ittifakın karşısında milletin ihtiyaçlarına uygun projeler üreten AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana oy kullanacaklarını ifade etti.
“YÜZDE 55 İLE 350’NİN ÜZERİNDE MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ”
AK Parti bugüne kadar yapmak üzere politikalarını üretmiş ve Türkiye’nin kalkınmasında çok önemli roller üstlendiğinin altını çizen Yelis, “Bunun yanında muhalefet ise sürekli olarak yapılanları durdurma, yıkma üzerine seçmenlere vaat veriyorlar. 24 Haziran’da seçmen sandığa gittiğinde bir tarafta yapmak üzere ortada projeleri olan yeniden istihdam ve üretimi hedefleyen AK Parti’nin karşısında seçmene vaatleri olmayan parlementer sisteme geri dönmeyi vaat eden, yapılan yatırımları durdurmaya yönelik milletin hayrına olmayacak şeyler vaat ediyorlar. Ben seçmenimizin yine istikrardan,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ve AK Parti’den yana olacaklarını düşünüyorum. AK Parti’yi 350’nin üzerinde bir milletvekili sayısı ile Allahın izniyle yetkilendirip, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da ülkeyi yönetmek üzere yüzde 55’e yakın bir oyla seçeceğine inanıyorum.”
“BURSA 2. BÖLGEDEN 8 MİLLETVEKİLİ ÇIKAR”
Bursa’daki milletvekili sayısının 18’den 20’ye çıkarıldığına işaret eden Yelis şunları söyledi “ 57.1 oranında oy alınmış 1 Kasım seçimleri esas alınacak olursa Cumhur İttifakı içerisinde MHP’nin de oylarını koruyacağını varsayarsak Bursa 2. Bölge’den 8 milletvekili  çıkar. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu oranın üzerine 7-8 puan daha koyarak oy alacağını düşünüyorum”
“10 YIL ARADAN SONRA MECLİSTE OLACAĞIZ”
Yelis, 10 yıl aradan sonra mecliste olacaklarının heyecanını yaşadıklarını vurgulayan Yelis, “Biz Büyük Birlik Partisi adayları olarak Türkiye’den 18 bölgede AK Parti listelerinden seçim yarışına girdik. 18 arkadaşımızda ülkemiz ve milletimiz için en güzel çalışmaları yapıp AK Parti’nin oylarının en üst seviyeye çıkması için çaba sarfediyoruz. Millet Meclisi’ne girdiğimiz takdirde rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte başlamış olduğumuz siyasetin uzantısını da mecliste 10 sene aradan sonra tekrar yer alacağına inanıyorum” diye konuştu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.