SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni Tarım Müdürü Aygül!

Alpaslan YILDIZ Tarım ve Orman İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız görevden alındı. Yıldız, Tar

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2018 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2018 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yeni Tarım Müdürü Aygül!
Alpaslan YILDIZ
Tarım ve Orman İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız görevden alındı. Yıldız, Tarım Bakanlığı özel kalem emrine görevlendirildi. Yılmaz’ın yerine Tarım Orman Bakanlığı Şeker Daire Başkanı Hamit Aygül görevlendirildi.
Tarım İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, bugün itibariyle görevden alındı. Yıldız, kurumun resmi internet adresinden yaptığı açıklama ile veda etti. Yıldız’ın veda açıklaması şöyle, “24.02.2018 tarihinden beri yürüttüğüm Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevini 24.12.2018 tarihi itibariyle tamamlamış bulunmaktayım. Osmanlı'ya başkentlik yapan, tarihi, turistik, sanayi ve tarım şehri olan Bursa'da ortaokul ve üniversite yıllarımı geçirdikten sonra ekmeğini yediğim suyunu içtiğim Bursa'ya yaklaşık 10 aydır İl Müdürü olarak hizmet etme fırsatı buldum. Kamu, sivil toplum ve çiftçilerimizle güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Bu süre zarfında ilimizde ulusal ve uluslararası çapta projeler yürütülmüş, ilimize bitkisel ve hayvansal tesisler kazandırılmış, çiftçilerimiz gerek eğitim konusunda gerek de denemelerimizle desteklenerek tarıma yeni ürünler kazandırılmış olmasından büyük memnuniyet duyarak bu çalışmalar esnasında desteklerinden ötürü şahsıma destek olan başta Sayın Valilerimize, Bursa Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına, İl Genel Meclis Başkanı ve üyelerine, Bursa İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerine teşekkür ederim. Ayrıca Bursa tarımına yaptığımız hizmetlerde bizlerle birlikte çalışan Bursa İlindeki Ziraat Odalarına, Üretici Birliklerine, Kooperatif yönetici ve üyelerine de teşekkürlerimi sunarım. Kamu, Sivil Toplum ve çiftçilerimizle birlikte Bursa tarımına güzel hizmetler verdik. Bundan sonra da benzer hizmetlerin devam edeceğine inanıyor, Yeni İl Müdürümüze de görevlerinde başarılar diliyorum. Tüm mesai arkadaşlarımın, birlik, oda, kooperatif üyelerinin, çiftçilerimizin ve Bursa halkının, herkesin hakkını helal etmesini diler, saygılarımı sunarım.”

Tarım ve Orman İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız

Bursa İl Müdürlüğü’ne atanan Ziraat Yüksek Mühendisi Hamit Aygül, daha önce Malatya, Hayat, Adana ve İstanbul’da İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yapmış, daha sonra Ankara’da Şeker Daire Başkanı olmuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.