SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni Yıldırım 'e-devlet'te

Hayata geçirdikleri projelerle halk ile belediye arasındaki mesafeyi her geçen gün daha da azalttıklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkan

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2015 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2015 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yeni Yıldırım 'e-devlet'te
Hayata geçirdikleri projelerle halk ile belediye arasındaki mesafeyi her geçen gün daha da azalttıklarını ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Faaliyete geçirdiğimiz mobil uygulamamızın ardından e-Devlet Kapısı aracılığıyla hizmetlerimizi hemşehrilerimizin kullanımına sunduk” dedi.

Yıldırımlıların hizmete ulaşmasını kolaylaştırmak adına bir dizi çalışmayı hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, geçtiğimiz günlerde hizmete soktuğu mobil uygulamanın ardından, ‘e-Devlet’ sistemine de dahil oldu. Teknolojide yaşanan hızlı gelişmelerle birlikte bilgiye ulaşmanın saniyeler sürdüğünü hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırımlı hemşehrilerimiz e-Devlet Kapısı üzerinden sunduğumuz Arsa Rayiç Değerleri, Beyan Bilgileri Sorgulama, Borç Bilgileri Sorgulama, Sicil Bilgileri Sorgulama ve Tahsilat Bilgileri Sorgulama hizmetlerine belediyeye uğramadan erişebilecekler” diye konuştu. 

HIZLI BELEDİYECİLİK

Proje ve çalışmalarını ‘kaliteli ve hızlı hizmet’ ilkesi doğrultusunda şekillendirdiklerini dile getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Klasik belediyecilik anlayışının dışına çıkarak Yıldırımlıların hayatını kolaylaştıracak projeler üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin belediye ile olan işlemlerine kısa sürede çözüm üretmek ve günümüzün en kıymetli hazinesi olan zamandan tasarruf sağlamak adına teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek insanlarımızın hizmetine sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.