SON DAKİKA
Hava Durumu

YEREL MEDYA VE BLOGLAR, 'Blobr' DA BULUŞUYOR

Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Kadir Akarkaya Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün (BYEGM) yerel medya ve blog yazarları ile

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
YEREL MEDYA VE BLOGLAR, 'Blobr' DA BULUŞUYOR
Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Kadir Akarkaya Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün (BYEGM) yerel medya ve blog yazarları ile birlikte Türkiye’de içerik üreticilerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği yeni projesi hakkında bilgi verdi. Akarkaya, BYEGM'nin Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yerel medyayı ve blogları ortak platformda bir araya getirdiğini belirterek, “Blobr” adıyla yola çıkan projeyle yerel haber siteleri, bloglar ve portalların güçlerini birleştirerek geniş kitlelere ulaşmalarının hedeflendiğini ifade etti. Akarkaya, "Blobr" ile ilgili şunları kaydetti:

Türkiye’de Bir İlk: “Blobr”

Dünyada başarılı örnekleri olan ve ülkemizde ilk olacak Blobr projesi dijital ortamda kaliteli içerik üreten yerel medyanın ve blogların sesini tüm Türkiye ve dünyaya daha iyi duyurabilmesini, daha geniş kitleler tarafından takip edilebilmesini sağlamayı amaçlıyor.  Başlangıçta Türkiye sonrasında ise tüm dünyaya seslenmeyi amaçlayan bütünleştirici proje “Blobr” ile, internet ortamında içerik sağlayıcıların kaliteli içeriklerini tek bir platformda tanıtarak ziyaretçi trafiklerini artırması da hedefleniyor. Blobr’a dahil olan yerel haber siteleri, bloglar ve portallar bu sayede Blobr aracılığıyla hem kendilerini daha geniş kitlelere duyurabilecek, tanıtabilecek; hem de sitelerine trafik sağlayarak, ziyaretçi ve takipçilerini artırabilecek.

Yerel Medya Sesini Tüm Türkiye’ye Duyurabilecek

Blobr projesi ile yerel medyanın sesinin de tüm Türkiye’ye duyurulması sağlanacak. Blobr’a dahil olan yerel medya siteleri hem kendilerini hem de yörelerini daha geniş kitlelere tanıtmak ve duyurmak imkanına sahip olacaklar.

Bloglar Okuyucularıyla Blobr’da Buluşacak

Türkiye’de içerik üretimine katkı sağlamayı amaçlayan Blobr projesi ile internet ortamında medyadan spora, ekonomiden modaya, edebiyattan sinemaya çok sayıda ve farklı alanlarda hizmet sunan yerel haber sitelerinin, blogların ve portalların nitelikli içeriklerinin bir arada olması ve okuyucunun da bunlara tek yerden ve kolaylıkla ulaşması sağlanmış olacak.

4.000’e yakın blog, 3.000 yerel haber sitesi ve portalın yer aldığı platforma https://blobr.com adresinden ulaşılabiliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.