SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeşil timsah'lara Traore bombası

Bursaspor’un geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor’da kiralık olarak forma giyen Malili yıldız Bakaye Traore ile her konuda anlaştı. Yıldız

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2014 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2014 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yeşil timsah'lara Traore bombası
Bursaspor’un geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor’da kiralık olarak forma giyen Malili yıldız Bakaye Traore ile her konuda anlaştı. Yıldız futbolcunun bugün Bursa’ya gelmesi bekleniliyor.

Yeşil-beyazlılar dış transferde ilk bombasını patlattı. Yerli transferde Emre Taşdemir ve Aydın Karabulut’u kadrosuna kattıktan sonra transferde hareketsiz kalan Bursaspor, Milan’da istediğini bulamayan ve geçen sezonu Kayseri Erciyesspor’da kiralık olarak oynayan Bakaye Traore’yi kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı.

GÜNEŞ ÇOK İSTİYOR
Milan’da forma şansı bulamayan Traore’nin bugün Bursa’ya geleceği ve yöneticilerle transferi ile ilgili görüşmelerde bulunarak sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in özellikle kadrosunda görmek istediği Malili futbolcu, defansif orta saha, orta saha ve ofansif orta saha mevkileri olmak üzere üç bölgede de oynayabiliyor. Ayrıca Güneş’in yetenekli futbolcuyu, Hikmet Karaman’a sorduğu öğrenildi. Güneş’in Karaman’dan olumlu referans alınmasının ardından transfere hız verildi. Milli takım formasını 21 kez sırtına geçiren yıldız futbolcunun 2 golü bulunuyor. Geçen sezonu kiralık olarak Kayseri Erciyesspor’da geçiren Bakaya Traore, özellikle Hikmet Karaman’ın göreve gelmesinin ardından büyük bir çıkış yakaladı. 25’i lig, 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 27 maçta forma giyen Malili futbolcu, 1 kez ağları havalandırdı. Futbola Villepinte FC takımında başlayan Trare. Amiens, Nancy, Milan ve Kayseri Erciyesspor takımlarının formasını giydi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.