SON DAKİKA
Hava Durumu

Yevmiyesiyle 'çocuklar yesin' diye meyve fidanı dikiyor

Orhangazi ilçesinde, zeytin sezonunda tarlalarda yevmiyeci olarak çalışan 68 yaşındaki Nuri Öksüz, kazandığı parayla meyve fidanları alıp

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2014 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2014 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yevmiyesiyle 'çocuklar yesin' diye meyve fidanı dikiyor
Orhangazi ilçesinde, zeytin sezonunda tarlalarda yevmiyeci olarak çalışan 68 yaşındaki Nuri Öksüz, kazandığı parayla meyve fidanları alıp "çocuklar yesin" diye belediyenin müsaade ettiği yerlere diktiğini söyledi. 

Öksüz, Orhangazi ilçesinde yaşadığını, zeytin hasat zamanı tarlalarda günlük işçi olarak çalıştığını kaydetti. Buradan kazandığı parayla meyve fidanı satın aldığını, bu fidanları belediyenin izin verdiği uygun alanlara "çocuklar yesin" diye kendi elleriyle diktiğini belirten Öksüz, daha sonra da belediye ekiplerinin fidanları sulayıp sulamadığını kontrol ettiğini ifade etti. Öksüz, bu zamana kadar yaklaşık 200 fidanı toprakla buluşturduğunu vurgulayarak, "55 adet fidan aldım. Bu fidanları, büyüsün ve yetişen meyveleri de 'çocuklar yesin' diye dikiyorum. Nadır'da uygun yer gösterdiler. Dikmeye başladım. İzin verirlerse sulamasını da yaparım" dedi.

Üç çocuk babası olan ve bir çocuğuyla birlikte yaşayan Öksüz'ün örnek davranışı görenler tarafından da takdirle karşılanıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.