SON DAKİKA
Hava Durumu

YILDIRIM: 'AK Parti Kardeşliğin Tescillendiği Teşkilattır'

AK Parti Gürsu İlçe Eski Başkanı Cüneyt Yıldız'ın Gürsu Belediye Başkan Aday Adayı olmak için İlçe Başkanlığı görevinden istifa etme

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 17:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
YILDIRIM: 'AK Parti Kardeşliğin Tescillendiği Teşkilattır'
AK Parti Gürsu İlçe Eski Başkanı Cüneyt Yıldız'ın Gürsu Belediye Başkan Aday Adayı olmak için İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından, ilçe başkanlığı görevine Avukat Mustafa Yıldırım atandı.

 

AK Parti Gürsu İlçe Eski Başkanı Cüneyt Yıldız'ın Gürsu Belediye Başkan Aday Adayı olmak için İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından, ilçe başkanlığı görevine Avukat Mustafa Yıldırım atandı. Cüneyt Yıldız yönetimindeki ilçe teşkilatında Seçim İşlerinden Sorumlu ilçe başkanlığı görevinde bulunan Yıldırım, yaptığı açıklamada "Ak Parti birliğin,beraberliğin,kardeşliğin tescillendiği bir teşkilattır. Gürsu'ya hizmete talip olan aday adaylarımızın hepsi birbirinden güçlü isimler. Genel merkezimizin uygun gördüğü aday arkadaşımızın etrafında kenetlenerek başarıya odaklanacağız. İnşallah önceki dönemde de olduğu gibi teşkilatımız ile birlik, beraberlik içerisinde bayrağı daha yükseklere taşıyacağız. " dedi.

MUSTAFA YILDIRIM KİMDİR?

Yıldırım, 1979'da Samsun'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara ve Bursa'da tamamladı. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 8 yıldır serbest avukatlık yapmaktadır. 2011-2013 yılları arasında Ak Parti Gürsu ilçe teşkilatında Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Yıldırım, iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.