SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi kısa süre içerisinde hizmet verecek

Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaat çalışmaları, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Yıldırım Belediyesi'nin ortak çalışmalarıy

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2018 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2018 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi kısa süre içerisinde hizmet verecek
Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi'nin inşaat çalışmaları, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Yıldırım Belediyesi'nin ortak çalışmalarıyla yüzde 38'lik seviyeye ulaştı. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Gençlere özel tasarlanan bir sosyal yaşam alanı olarak hizmete sunulacak Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yıldırım Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı paydaşlığında Değirmenönü-Karapınar 5 bin 246 metrekare inşaat alanında yapımı süren Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi, bünyesinde kütüphane, atölyeler, konferans salonları, sinema salonları, spor alanları ve kapalı otoparklarıyla gençlerin sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal hayatın içerisinde doğrudan bulunmasına katkı sağlayacak.


"Tamamen gençlerin taleplerine hitap edecek"
Şehrin ihtiyacı olan sosyal donatı alanlarını inşa etmeyi kentsel dönüşümde fiziki dönüşümün tamamlayıcı unsuru olarak gördüklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Değirmenönü-Karapınar bölgesinde planladığımız kentsel dönüşüm, meydan ve anıt müze projelerinin arasında yer alan Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi, tamamen gençlerin talepleri doğrultusunda kendilerine hitap edecek bir tesis olacak. Değirmenönü ve Karapınar mahallelerimizde çocuk ve genç nüfus potansiyeli oldukça fazla. Bu potansiyeli doğru kullanma adına bu bölgemize yapılacak merkezimiz gelecek nesillerimizi doğru ve planlı bir şekilde hazırlamak için büyük bir öneme sahip olacak. Tesis bünyesinde hizmet verecek hem spor eğitimleri ile hem de diğer mesleki programlarla geleceğe en iyi şekilde hazırlanma imkanı bulacaklar” diye konuştu.
"Kısa süre içerisinde Yıldırımlı gençlere hizmet verecek"
Yıldırım’da hazırlanan projelerin hizmet grubunun beklentileri ve ortak aklın yansıması sonucu hayata geçtiğini vurgulayan Başkan Edebali, “Şehrimizi geleceğe, donanımlı, sağlıklı, milli ve manevi değerlerini özümsemiş gençlerimiz taşıyacak. Türkiye’nin en büyük spor kompleksi kısa süre içerisinde Yıldırımlı gençlere hizmet verecek. Yine Değirmenönü-Karapınar’da yapımı tüm hızıyla devam eden Yıldırım Bayezid Gençlik Merkezi’nin yanı sıra Vatan Mahallemize de bünyesinde çok amaçlı salonları, fuaye alanları, fitnes salonları, sanatsal ve kültürel atölyeleri, açık spor alanları ile konferans ve toplantı salonları barındıracak Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi’ni kazandıracağız” ifadelerini kullandı. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.