SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi esnafın yanında

Yıldırım’ın ekonomisini güçlendirmek adına esnafa nefes aldıracak projeler hazırladıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakk

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2015 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2015 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi esnafın yanında
Yıldırım’ın ekonomisini güçlendirmek adına esnafa nefes aldıracak projeler hazırladıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Hayatın her alanında olduğu gibi ekonomide de Yıldırım’ın yıldızı parlayacak” dedi.
Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yönetme düşüncelerinin en önemli projeleri olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, çalışmaların toplumun tüm dinamikleri ile birlikte yürütüldüğünü söyledi. Güçlü Yıldırım’ın yolunun güçlü ekonomiden geçtiğinin altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bu konuda özellikle esnafımızı çok önemsiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren esnafımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyor, taleplerine hızlı bir şekilde cevap veriyoruz” dedi.
AYDA 150 ESNAFIMIZ ZİYARET EDİYORUZ
Ruhsat ve Denetim Şube Müdürlüğü ve Esnaf Masası aracılığı ile ilçede faaliyet gösteren işletme sahipleri ile yakın diyalog halinde olduklarını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Birimlerimiz her ay ortalama 150 esnafımızı ziyaret ederek, sorunlarını, talep ve beklentilerini alıyorlar. Daha sonra, elde edilen bu veriler ışığında bölgesel çözüm planları geliştiriyoruz. Gerek bölgesel bazda gerek ise sektörel bazda esnaflarımız ve esnaf temsilcilerimizle bir araya gelerek ortak yürütülebilecek çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuyoruz. İlçemizde, örnek esnaflarımızı, mesleklerinde 40 yılı geride bırakan esnaflarımızı ödüllendiriyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.