SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi hizmette sınır tanımıyor

Belediye-vatandaş arasındaki mesafeleri ortadan kaldırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İ

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2015 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2015 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi hizmette sınır tanımıyor
Belediye-vatandaş arasındaki mesafeleri ortadan kaldırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım Çağrı Merkezimiz ve Yıldırım Çözüm Merkezimiz ile gelen istek, öneri ve şikayetlere en kısa sürede cevap veriyoruz” dedi.
Belediyeciliğin sadece fiziksel mekanlar yapmaktan ibaret olmadığını, sosyal belediyeciliğe de en az bu kadar önem verdiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Göreve geldiğimizde hemşehrilerimize ilk çağrımız ‘Yıldırım’ın sakini değil sahibi olun’ olmuştu. Bu düşünceyle ilçeyi vatandaşlarımızla birlikte, ortak akılla yönetmek adına Halkla İlişkiler birimimizi yeniden yapılandırdık. Bürokrasiyi asgari düzeye indirerek, insanımızla aramızdaki duvarları ortadan kaldırdık. Kısa sürede halkın ulaşabildiği bir belediye olduk. Daha etkin ve hızlı bir belediyecilik anlayışını kurum kültürü haline getirdik” dedi.
Çözüm odaklı, etkin bir kurum olmak adına halkla ilişkiler alanında önemli adımlar attıklarını ifade eden Edebali, “Bu çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı. Son iki ayda Yıldırım Belediyesi olarak, yaklaşık 3 bin talebe cevap vererek vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamaya çalıştık. Hayata geçirdiğimiz Yıldırım Çağrı Merkezimiz ve Yıldırım Çözüm Merkezimiz ile 7 gün 24 saat hizmet veren bir kurum olduk” diye konuştu.
Telefon ve internet üzerinden son iki ayda gelen 2 bin 923 talebe geri dönüşün sağlandığını ifade eden Edebali, “Vatandaşlarımızın her problemini kendi problemimiz olarak kabul ediyoruz. Bazen bizim hizmet alanımız dışında olan talepler de alıyoruz. Bizim hizmet alanımız dışında olan sorunları da ilgili kurumlara aktarıyor, konunun da takipçisi oluyoruz. Ortak akılla yönettiğimiz ilçemizde, sorunlara ‘Yıldırım’ hızında çözümler sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.