SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi'nden Anlamlı Protokol

Yıldırım Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Bürosu arasında kamu yararına çalışma cezası verilen hükümlüler ile ilgili protoko

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2014 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2014 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi'nden Anlamlı Protokol
Yıldırım Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Bürosu arasında kamu yararına çalışma cezası verilen hükümlüler ile ilgili protokol imzalandı.

Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nü ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilk olarak personele ve hükümlülere aşure ikram etti. Daha sonra kamu yararına çalışma cezası verilen hükümlülerin Yıldırım Belediyesi birimlerinde çalışarak cezalarını tamamlamasını içeren protokole imza atan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bursa Denetimli Serbestlik Müdürümüz Fatih Sancak ile önemli bir protokole imza attık. Protokol ile kamu yararına çalışma cezası verilen vatandaşlarımızın Belediyemizin park ve bahçe işleri temizlik işleri ve şantiyelerde çalışmasının önü açılmış oldu” dedi.

DESTEK VERECEĞİZ

Kamu yararına çalışma cezalarının, suça karışmış kişilerin kamu yararına çalışarak cezalarını ödemeleri anlamına geldiğini ifade eden Başkan Edebali, “Yıldırım Belediyesi olarak bu vatandaşlarımızın topluma kazandırılmalarını önemsiyoruz. Bu nedenle Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz ile işbirliği içinde çalışacağız” diye konuştu. Halen yaklaşık 8 bin hükümlü hakkında kamuda çalışma yaptırımının uygulandığını belirten Başkan Edebali, “Bu kişiler içinde ilkokul mezunundan üniversite mezununa kadar toplumun her kesiminden insan bulunuyor. Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz kamu yararına bu yaptırımı uyguluyor. Biz de bu konuda destek vereceğimiz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.