SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi'nden bir ilk daha

YILDIRIM BELEDİYESİ, TÜRKİYE’DE İSO 9001, İSO 10002, İSO 14001 VE TS EN 18001KALİTE BELGELERİNİ AYNI ANDA ALMAYA HAK KAZANAN İLK İLÇE BELEDİYESİ OLDU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi'nden bir ilk daha
 Yıldırım Belediyesi, Türkiye’de İSO 9001, İSO 10002, İSO 14001 VE TS EN 18001 kalite belgelerini aynı anda almaya hak kazanan ilk ilçe belediyesi oldu. 

 

 
Yıldırım Belediyesi Kalite Yönetim Temsilciliği koordinatörlüğünde, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan belgelendirme tetkiklerine 9 kişilik heyet katıldı. İnceleme komisyonu, ilçede gerçekleştirilen hizmetler ve belediyecilik çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Belediye tarafından vatandaşa ulaştırılan hizmetlerin kalite, çevre ve insan odaklı olduğuna kanaat getiren heyet, Yıldırım Belediyesi’ne tam not verdi. Değerlendirmeler sonucunda Yıldırım Belediyesi, İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, İSO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve TS EN 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazanarak, 4 kalite belgesine birden yeterlilik sağlayan Türkiye’deki ilk ve tek ilçe belediyesi oldu.
YILDIRIM’DA KALİTE STANDARTLARI YÜKSELİYOR
Yıldırım Belediyesi’nin, 700 bin insanı temsil eden bir kurum olduğunu hatırlatan Başkan İsmail Hakkı Edebali, mahalli idare olarak üretilen hizmetler ve vizyon projeleriyle şehir hayatında sürdürülebilirliğin sağlanması gerektiğine vurgu yaptı. Bunun ise ancak prensipli çalışma ve kalite ile mümkün olduğuna işaret eden Edebali, “Çalışmalarımızdaki öncelikli kıstasımız kalite olmak zorunda. Marka şehirlerin, kaliteli ürünlerin arka planında alınan cesur kararlar, emek, alın teri ve zahmet vardır. Biz insanlarımıza daha iyi, daha yaşanabilir bir Yıldırım sağlamak için cesur kararlar alıyor ve yoğun bir emek harcıyoruz” dedi.
Kalitenin ancak, teorik bilgilerin pratiğe yansıtılabildiği oranda yakalanabileceğini ifade eden Başkan Edebali, “Biz önemli bir başarıya imza atarak, Türkiye genelinde İSO 9001, İSO 10002, İSO 14001 VE TS EN 18001kalite belgelerine birden sahip olan ilk belediye olduk. Ancak bunların takdirini yapacak, gerçek puanlarını verecek olan vatandaşlarımızdır. Bu belgeler bize, hizmetlerimizi daha süratli ve kaliteli bir şekilde insanlarımıza ulaştırabilmemiz için kılavuzluk yapacak” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.