SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi'nden erken ödeme çağrısı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali; yaşanması muhtemel yoğunluk nedeniyle mükelleflerin vergi ödemelerini son güne bırakmamala

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi'nden erken ödeme çağrısı
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali; yaşanması muhtemel yoğunluk nedeniyle mükelleflerin vergi ödemelerini son güne bırakmamaları tavsiyelerinde bulundu.

 

 

 

Bina, Arsa, Arazi, İlan-Reklam ve Çevre Temizlik Vergileri’nin 2016 yılına ait birinci taksit son ödeme süresi 31 Mayıs Salı günü saat 17.00’de sona eriyor. Yıldırım’daki hizmetlerin sağlıklı olarak sürmesi adına Yıldırımlıları vergilerini ödemeleri için belediye hizmet binasındaki veznelere beklediklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Vergi geleceğimizin teminatıdır. Bunun bilincinde olan hemşehrilerimiz, daha iyi hizmet alabilmelerinin yolunun vergilerini ödemekten geçtiğinin bilincindeler. Henüz vergilerini ödemeyen vatandaşlarımızı vergilerini ödemeye davet ediyorum” dedi. İlçe sakinlerinin vergi borçlarının ödenmesine dair gereken hassasiyeti göstereceklerine inandığını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali; “Vatandaşlarımızın vergilerini cezalı ödememeleri ve mağdur olmamaları adına Yıldırım Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlıyoruz.” diye konuştu.

 

İNTERNETTEN ÖDEME KOLAYLIĞI

 

Vergi borçlarının belediye veznelerinin yanı sıra Yıldırım Belediyesi internet adresi üzerinden de ödenebildiğini hatırlatan Başkan Edebali; “Vatandaşlarımız vergi ödemelerini veznelerimiz haricinde www.yildirim.bel.tradresinden online olarak kolaylıkla yapabilirler. Ayrıca Halkbank ve PTT şubelerinden de vergi borçlarının ilk taksitini ödeyebilirler” ifadelerini kullandı. Taleplere yanıt verebilmek için veznelerin 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü de 08.00 - 17.00 saatleri arasında hizmet vereceğini sözlerine ekleyen Başkan Edebali; “Hafta içi fırsat bulamayan vatandaşlarımızın bu önemli sorumluluğu yerine getirebilmeleri için veznelerimiz hafta sonu da hizmet verecektir.” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.