SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi'nden huzurlu yılbaşı gecesi

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların huzurlu bir yılbaşı geçirmeleri ve yılbaşı gecesi yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek için gerekli çal

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2015 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2015 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi'nden huzurlu yılbaşı gecesi
Yıldırım Belediyesi, vatandaşların huzurlu bir yılbaşı geçirmeleri ve yılbaşı gecesi yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek için gerekli çalışmaları tamamladı.
 

 

Yıldırım Belediyesi, yılbaşı nedeniyle vatandaşların 31 Aralık 2015 Perşembe ve 01 Ocak 2016 Cuma gününü huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak için gerekli önlemleri aldı. Zabıta ekipleri, rutin denetimlerini yaparak yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek için tedbir alacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları da, araçlarıyla yılbaşı gecesi saatler boyunca çalışmalarını sürdürecek. Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait acil müdahale ekipleri ise olası kar yağışına karşı 75 kişilik ekibi ile hazır durumda. Yolların kayganlaşması ve buzlanmanın önüne geçmek için Yıldırım Belediyesi tarafından okullara, hastanelere, camilere ve muhtarlıkların tümüne tuz çuvalları bırakıldı. Vatandaşlar da yılbaşı gecesi karşılaşabilecekleri herhangi bir olumsuzluk karşısında 444 16 02 numaralı Yıldırım Çağrı Merkezi’ni arayıp bilgi alabilecek.

 
2016 YILDIRIM İÇİN DEĞİŞİM SENESİ OLACAK
Vatandaşların yeni yılını kutlayan ve 2016’nın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırımlıların huzur içinde bir yılbaşı gecesi yaşamaları için belediye olarak alınması gereken her türlü tedbiri aldıklarını söyledi. 2016 yılının Yıldırım için değişim senesi olacağını da belirten Başkan Edebali, “İlçemiz açısından önümüzdeki yıl da hizmetlerimiz artarak devam edecek. 2016’da Yıldırım’ı her açıdan daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir şehir olması yolunda çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.