SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi'nden mahalle konağı

Yıldırım Belediyesi mahalle konaklarına bir halka daha ekledi. Vakıf Mahallesi’ndeki mahalle konağı törenle açıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2012 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2012 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediyesi mahalle konaklarına bir halka daha ekledi. Vakıf Mahallesi’ndeki mahalle konağı törenle açıldı. 

Vakıf Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunulan mahalle konağında muhtarlık ofisi, tahsilât bürosu, deprem deposu, okul öncesi eğitim sınıflığı, YILMEK kursu odası ile çocuk ve kadın hobi odaları bulunuyor. Mahalle konağı toplam 325 metrekare alana 2 kat olarak inşa edildi.

Yıldırım Belediyesi Mehter Takımının konser verdiği törene AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Vali Yardımcısı Ahmet Kurt, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ile vatandaşlar katıldı. Keskin, mahalle konaklarının birçok belediyeye örnek olduğuna dikkat çekerek, “İçinde vatandaşımızın birçok ihtiyacına cevap verebilecek birimler bulunduran mahalle konaklarımıza bugün bir yenisini daha ekliyoruz. Mini bir belediye görevi gören ve vatandaşlarımızın belediye ile ilgili faturalarını yatırıp, birçok işlemi rahatlıkla halledebilecekleri mahalle konakları Türkiye’ye örnek projelerimizdendir. 55'incisini Vakıf Mahallesi'ne yaptı. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Hüseyin Şahin de, her mahalleye yaptırılan mahalle konaklarının vatandaş için büyük bir kolaylık olduğunu belirtti. Şahin, Yıldırım’ın ülke genelinde uygulamaya geçirdiği meslek edindirme ve ücretsiz okul öncesi eğitimin örnek gösterildiğini söyledi.

Açılışın ardından Başkan Keskin ve törene katılan konuklar Vakıf Mahalle Konağı’nı gezdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.