SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Bursa'nın parlayan yıldızı olacak

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI EDEBALİ, İLÇENİN BURSA’NIN PARLAYAN YILDIZI OLACAĞINI SÖYLEDİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Bursa'nın parlayan yıldızı olacak
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin Bursa’nın parlayan yıldızı olacağını söyledi.

 

 

 
Yıldırım Belediye Meclisi toplantısında konuşan Başkan İsmail Hakkı Edebali, nisan ayında yapılan faaliyetlerden bahsetti. Yıldırım’ın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması adına spor, sağlık, eğitim, kültür-sanat ve ulaşım konularında yoğun mesailerine devam ettiklerini belirten Edebali, “Hayata geçireceğimiz kentsel dönüşüm projesi ile ilçemizdeki çarpık ve güvensiz yapılaşma yerini güvenli ve planlı yapılaşmaya bırakacak” dedi.
Fiziki dönüşümün mahalle konakları, spor ve kültür sanat merkezleri ile de destekleneceğinin altını çizen Edebali, “Ayrıca vizyon projelerimiz olan Spor Kompleksi, Sular Vadisi ve Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi ile Bursa’nın da cazibe merkezi haline geleceğiniz” ifadelerini kullandı.
Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik Belediyesi ile kardeş belediye olunması hakkında karar alındı. Beyendik Belediyesi ile kardeş şehir olunmasının her iki belediye için hayırlı olmasını dileyen Edebali, alınan karar neticesinde ilerleyen dönemlerde ortak projelerin gerçekleştirilmesi yönünde adımlarda atılabileceğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.