SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü kupa sevincini Başkan Aktaş'la yaşadı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Spor Toto Duyma Engelliler Futbol 1. Lig’inde grup şampiyonu olarak ‘Süper Lig’e y

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü kupa sevincini Başkan Aktaş'la yaşadı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Spor Toto Duyma Engelliler Futbol 1. Lig’inde grup şampiyonu olarak ‘Süper Lig’e yükselen Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı’nın kupa sevincini paylaştı ve sporculara moral verdi.
Spor Toto Duyma Engelliler Futbol 1. Lig müsabakalarında grup şampiyonu olup ‘Süper Lig’e yükselen Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı ve yöneticileri, şampiyonluk sevincini, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile paylaştı. Aktaş, sporcularla Büyükşehir Belediyesi’nde bir araya geldi. Bursa’da spora ve sporculara büyük önem verdiklerini, Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde de sportif faaliyetleri sürdürdüklerini anlatan Başkan Aktaş, “Spor Toto Duyma Engelliler Futbol 1. Lig müsabakalarında grup şampiyonu olarak Süper Lig’e yükselen Yıldırım İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı’nı tebrik ediyorum. Bursa’yı Süper Lig’de temsil edecek olan sporcularımızla gurur duyuyoruz” dedi. (İHA)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.