SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım: 'Tarih yeniden yazılıyor'

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa ziyaretini, “Tarih yeniden yazılıyor!” diyerek tan

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2014 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2014 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım: 'Tarih yeniden yazılıyor'
AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa ziyaretini, “Tarih yeniden yazılıyor!” diyerek tanımladı.

 

Erdoğan’ın ziyareti ve cumhurbaşkanlığı seçimine dair mesaj yayımlayan Yıldırım şunları söyledi: “Tarih yeniden yazılıyor! Değişen ve güçlenen Türkiye; artık izleyen değil izlenen, önce millet, sonra devlet anlayışı ile büyüyen, özgürlüğü herkes için isteyen, çetelere, örgütlere, illegal yapılanmalara izin vermeyen, her türlü vesayetin karşısında duran, yatırımları ve oluşturulan yeni üretim alanları ile bölgesinde ve Dünya’da lider ülke konumuna yükselen bir hal almıştır. Eski Türkiye yerini artık Yeni Türkiye’ye bırakmıştır. Milletimizin değişim talebi, iktidarımız ile vücut bulmuş, Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız, Büyük Usta Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, umutlar yeşermiş, 77 milyon saygın birey, tüm farklılıkları ile kucaklanmış, ülkemiz, dünyanın en güçlü 20 ülkesinden biri haline gelmiştir. İşte bu yeni Türkiye’nin mimarı, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün Gökdere meydanında, Bursalı hemşerilerimizle buluşacak ve tarihe not düşeceklerdir. Bu duygularla, tüm hemşerilerimizi,  tarihe tanıklık etmeye davet ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.