SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Yazarlık Akademisi mezunlarını verdi

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçe sakinlerinin kişisel gelişimlerine destek olduğu sosyal projelerden olan Yazarlık Akademisi’nde kursiyerl

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2018 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2018 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Yazarlık Akademisi mezunlarını verdi
Yıldırım Belediyesi’nin, ilçe sakinlerinin kişisel gelişimlerine destek olduğu sosyal projelerden olan Yazarlık Akademisi’nde kursiyerler sertifikalarını aldı.
Yıldırım Sinema Akademisi ve Sosyal Medya Uzmanlığı Eğitim Programı’nın ardından ikincisi düzenlenen ‘Yazarlık Akademisi’ ile ilçe sakinleri ‘usta kalem’ olma yolunda eğitimlerini tamamladı. Vatandaşların sosyal yaşamını destekleyen öncü çalışmalara imza atan Yıldırım Belediyesi’nde, Yazarlık Akademisi eğitim programında uzman eğitmenler bir kez daha vatandaşlara yazarlığın gereklerini aktardı. ‘Yazarlık Akademisi’ eğitim programına ücretsiz olarak katılan kursiyerler, alanında Türkiye’nin en iyileri olan eğitmenlerden ders alma imkanı buldu. Habertürk Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Veyis Ateş ile İnternet Haber Yazarı Süleyman Özışık’ın yazarlığın temel yönlerini aktardığı kurslarda, yazarlığa ilk adım, yazma teknikleri, sosyal medya kullanım teknikleri ve gazetecilik yaklaşımı konuları ele alındı. Öte yandan Ateş ile Özışık, Aralık ayı boyunca devam eden ‘Yazarlık Akademisi’ eğitim programında, Yıldırımlı kalemlere, kelime-cümle zenginliği oluşturma becerileri, farklı ifade yaklaşımı, yazar vasfıyla konuşma, kitle önünde konuşma becerileri, ikna becerileri ve yazma konuşma savunma teknikleri konularını da aktardı. Renkli geçen eğitimlerde kişisel gelişimlerine katkı sağlayarak yazar olma yolunda profesyonel adım atan ve sertifikalarını alan çiçeği burnunda kalemler, kendilerine ünlü eğitmenlerden kurs alma imkanı sağlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile eğitim programının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.