SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da değişim devam ediyor

Cadde ve sokaklardaki bakım, onarım çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, parke ve bordür ve engelli taşı yerleştirme çalış

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2018 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2018 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım'da değişim devam ediyor
Cadde ve sokaklardaki bakım, onarım çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, parke ve bordür ve engelli taşı yerleştirme çalışmalarıyla ilçeyi modern bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor. 
Şehir estetiğine yönelik çalışmalarıyla cadde ve sokakların çehresini değiştiren Yıldırım Belediyesi, ilçedeki 69 mahalledeki kaldırım ve parke yollarda yerinden oynayan taşları kaldırarak yerine yenilerini yerleştiriliyor. Öte yandan yama ve kaplama çalışmalarıyla hem yollarda kalite standartlarını yükselten Yıldırım Belediyesi, hem de yol şartları nedeniyle yaşanması muhtemel trafik kazalarını da en aza indiriyor. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına ağırlık verdiği merkezlerin yanı sıra ilçenin diğer bölgelerinde yapılan tespitler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda nokta tamir konusunda çalışmaya devam ediyor. İşletmelerin yoğun olduğu, özellikle ağır araçların mal bırakmak için girdiği sokaklar tahribata uğrarken, vatandaşların takılıp düşmelerine ya da yağmur sularının üzerlerine sıçramasına neden olan tahribatlar, onarım ekiplerince gideriliyor. Yıldırım Belediyesi kendi bünyesindeki Beton, Parke ve Bordür Üretim Tesisi ve Asfalt Üretim Tesisi ile ihtiyacını karşılayan bir belediye olarak da önemli tasarruf kazanımı sağlıyor.
" Yıldırım'daki yaşam standartlarını üst seviyeye çıkarıyoruz"
Cadde ve sokaklardaki her türlü eksikliği tespit ederek planlanan programlar dahilinde iyileştirmeler yaptıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’daki yaşam standartlarını üst seviyeye çıkararak vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla yaşanabilir hale getirerek, vatandaşlarımızın sosyal yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Yıldırımlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için titiz çalışmalar yürütüyoruz. Yıldırım’ın en önemli sorunlarından biri olan ulaşım sorununu da yaptığımız yol yenileme çalışmalarıyla gideriyoruz” diye konuştu.



Kesintisiz ulaşım 
Beton, Parke ve Bordür Üretim Tesisi ile kendi ihtiyacını karşılayan bir belediye olarak önemli tasarruf sağladıklarının altını çizen Başkan Edebali, “İlçemizde yürüttüğümüz altyapı çalışmalarında belediyemiz bünyesindeki Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi ve Asfalt Üretim Tesisi ile gereken malzeme ihtiyacını karşılayan, kendi kendine yeten bir yerel yönetim olarak önemli tasarruf sağlıyoruz. Tam otomatik toplama robotu, beton plak üretim makinesi, çimento helezonu ve tartım sistemi, kum tankları, 10 adet kalıp ve 2 adet beton mikseri ile üretim yapan tesisimiz sayesinde gereken üretimi gerçekleştiriyoruz. Asfalt serimleri ve yeni imar yollarıyla ilçemizde ulaşımı kesintisiz hale getiriyoruz. Gün geçtikçe Yıldırım’ı modern, yaşanabilir ve ideal şehir konumuna getiriyoruz” ifadelerini kullandı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.