SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da kış spor okulları başlıyor

Çocukların  eğitim hayatlarının yanında sağlıklı bedensel ve zihinsel gelişimleri için spor okulları düzenleyen Yıldırım Belediyesi

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2018 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2018 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım'da kış spor okulları başlıyor
Çocukların  eğitim hayatlarının yanında sağlıklı bedensel ve zihinsel gelişimleri için spor okulları düzenleyen Yıldırım Belediyesi geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor.
Yıldırımlı çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak adına projeler üreten Yıldırım Belediyesi, minikleri sporla buluşturarak gelişimlerine destek oluyor. Yıldırım Belediyespor, başlayan kış spor okullarında; yüzme, basketbol, voleybol, tenis, cimnastik ve satranç branşlarında uzman antrenörler eşliğinde eğitim veriyor. Voleybolda 7-14 yaş arası çocuklara Mimar Sinan Spor Salonu’nda pazartesi, çarşamba, cumartesi ve pazar günleri eğitimler verilirken, basketbolda ise 7-14 yaş arası çocuklara Mimar Sinan Spor Salonu’nda salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri eğitimler düzenleniyor. Yüzme kapsamında 6-13 yaş arası çocuklara Erikli ve Umurbey yüzme havuzlarında salı, çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri eğitim verilirken, cimnastik branşında 4-10 yaş arası çocuklara Yıldırım Spor Kompleksi ve Mimar Sinan Spor Salonu’nda pazartesi, çarşamba, cumartesi ve pazar günleri, Sinandede Çocuk Cimnastik Merkezi’nde salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri eğitimler düzenleniyor. Tenis branşında 7-14 yaş arası çocuklara Yıldırım Spor Kompleksi’nde salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri eğitim verilirken, satranç branşında ise 5-14 yaş arası çocuklara Mimar Sinan Spor Salonu’nda salı, çarşamba, cumartesi ve pazar günleri eğitimler düzenleniyor. Çocuklarının Yıldırım Belediyespor Kış Spor Okulları’nda sağlıklı bireyler olarak yetişmesini isteyen anne-babalar minik yıldız adaylarını spor branşlarına kayıt yaptırabilirler.(Bülten)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.