SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da modern kesimhaneler

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2014 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2014 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım'da modern kesimhaneler
kesim

Yıldırım Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programına; AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci, Yıldırım Muhtarlar Odası Başkanı Hasan Halit Acar, Yıldırım Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Programda bir konuşma yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek, bayramların sevgi, şefkat, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı zaman dilimleri olduğunu söyledi.

YILDIRIM’DA ‘İLK’LER HAYATA GEÇİRİLDİ

Kurban Bayramı için ilk kez birçok önemli çalışmayı hayata geçirdiklerini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’da Kurban Bayramları maalesef alışık olduğumuz görüntülerle anılırdı. Bu yıl ise yoğun çalışmalar sonucu o kötü görüntülerin önüne geçtik” dedi. 14 ayrı noktada kurban kesim yerleri oluşturduklarını söyleyen Başkan Edebali, “Kurban kesim yerleri ile halkımıza daha modern bir hizmet verdik. Yıldırım’da ilk kez düzenlenen hizmetle vatandaşlarımıza et poşeti, deri poşeti,  et ve deri için tek kullanımlık masa örtüsü, şapka, kurban rehberi, tuz, kumanya, ilk yardım çantası, temizlik için su temini, bardak su ikramı, veterinerlik hizmeti, askı ve calaskal hizmeti verdik” diye konuştu. Yıldırım’da, ilçeye yakışır bir şekilde kurban ibadetinin yerine getirilmesini sağladıklarını vurgulayan Başkan Edebali, hizmetlerini geliştirerek sürdüreceklerini ifade etti.

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM

Yıldırım’da modern bir şekilde kurban kesiminin yapılmasında emeği geçenleri tebrik eden AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, “Görmek istemediğimiz görüntüler bu yıl Başkanımızın ve ekibinin yoğun çalışması ile gerçekleşmedi. Modern kesim yerlerinde modern bir hizmet verilerek Yıldırımlılara güzel bir bayram yaşatıldı. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.