SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da 'sosyal denge' sevinci

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Bem-Bir-Sen ile 3. sosyal denge sözleşmesini imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2012 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2012 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Bem-Bir-Sen ile 3. sosyal denge sözleşmesini imzaladı.

Bir yıl geçerli olacak yeni sosyal denge sözleşmesi ile Yıldırım Belediyesi personelinin özlük hakları iyileştirilerek, ücret dengesizliği ortadan kaldırılmış olacak.
İmza töreninde konuşan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, imzalanan sözleşmenin Yıldırım Belediyesi memurlarına hayırlı olmasını temenni ederek, “Yıldırım Belediyesi güzel hizmetlere imza atan başarılı bir belediye. Burada çalışan arkadaşlarımızın hakları bizler için çok önemli. 76 ilde 2556 belediye ile imzaladığımız sosyal denge sözleşmesini daha önce de ilk olarak Yıldırım Belediyesi ile imzaladık. Bugün bir yıl süre ile geçerli olacak 3. sözleşmeye Başkanımız Özgen Keskin’le imza atıyoruz. Her zaman diyalog esaslı bir sendika olduk, hoşgörü ve anlayışla imzaladığımız yeni sözleşmede, kamu personelinin hakları daha iyileştirilerek gerekli revize yapılmıştır” dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, imzalanan sözleşme ile ücret dengesizliğinin ortadan kaldırıldığını belirterek, “ Gönül huzuru ile bu sözleşemeye imza atıyoruz. Başarı alın teri ile doğru orantılıdır. Biz her zaman çalışanın hakkını savunan bir belediye olduk. Hiçbir arkadaşımızın bugüne kadar bizden alacağı olmamıştır. Zaten Türkiye İşverenler Sendikası’na da başkanlık etmekteyim. Böylece hem işveren hem de çalışan temsilcisiyim. İmkânlarımız ölçüsünde bu sözleşmeye imzamızı atıyoruz. Daha önce de sosyal denge sözleşmesine ilk olarak biz imza atmıştık, 3. olarak imzaladığımız sözleşmemiz tüm kamu personelimize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.