SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da toplantı

Yerel seçim öncesi Yıldırım’da çalışmalarını hızlandıran AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, seçime kadar belirli aralıklarla ge

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2013 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2013 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yerel seçim öncesi Yıldırım’da çalışmalarını hızlandıran AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, seçime kadar belirli aralıklarla gerçekleştireceği danışma meclisi toplantılarının startını verdi. 


Seçim çalışmaları çerçevesinde her ay istişare kurulu adı altında teşkilatıyla bir araya gelen AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı, seçime kadar teşkilatının tüm kademeleriyle ikisi içe biri dışa dönük olmak üzere gerçekleştireceği üç danışma meclisi toplantılarının ilkini Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Teşkilatın tüm kademelerinin hazır bulunduğu toplantıya Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin Ankara’da olma sebebiyle katılamazken, yerine vekilen Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Yeprem katıldı.
AK Parti’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ve ilk kez Türkiye’deki tüm ilçe başkanlarının da katıldığı Kızılcahamam kampında edindiği bilgileri teşkilatıyla paylaşan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, “Çözüm sürecinin olumlu gelişmelerini de Doğu ve Güneydoğu’daki ilçe başkanlarımızın ağzından duyduk. Hepsi başbakanımıza minnettar. Başbakanımız ise, ‘Ülkemizdeki huzurun arttırılması ve ülke refahını sağlayacak hedeflerin gerçekleştirilmesi için daha alacağımız çok yol var ve bunun içinde çok çalışmalıyız’ diyerek tüm ilçe başkanlarını uyardı” dedi.

YAZICI: "TOPYEKUN ÇALIŞMALARIN ÜZERİNE GİDECEĞİZ"
Seçim zamanı teşkilat olarak herhangi bir hataya yer vermeden Yıldırım’da AK Parti’nin hedeflerini gerçekleştirmek istediklerini belirten Başkan Hüdayi Yazıcı, “Başbakanımızın da belirttiği gibi uzun bir yola çıkıyoruz. AK Parti Yıldırım Teşkilatı olarak, yolda kalmamak için teşkilat içindeki tüm kademeler aksaklıklarını bir an evvel gidermelidir” dedi. Yıldırım’ın tüm mahallelerinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek bundan sonraki çalışmaların birebir olacağını vurgulayan Başkan Yazıcı, “Seçimlere kadar sandıktaki bütün üyelerle tek tek görüşeceğiz. Bir yerlerde oturup dedikodu siyaseti yapmayacağız. Bu geminin karaya oturmadan doğru bir şekilde ilerlemesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Hedef madem 2023 ve 2071 ise bu çalışmalar bir kişiyle, üç kişiyle olmaz. Bütün teşkilat topyekûn bu çalışmaların üzerine gideceğiz” şeklinde konuştu.

"YOĞUN TEMPOYA AYAK UYDURMALIYIZ"
Yoğun tempo içerisinde çalışmalarını yürütecekleri bir süreç içerisine girdiklerini hatırlatan Yazıcı, tempoya ayak uyduramayan görev verdikleri teşkilat üyelerini yeri geldiğinde dinlendirebileceklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Dinlendirmeye aldığımız arkadaşlarımız teşkilatımızla olan bağını asla koparmasın. Kendisini hazır hissettiğimizde yeniden görev vereceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Amacımız oyundan kopmadan enerjik bir şekilde çalışmalarımızı yürütmektir.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.