SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da vaatler icraata dönüyor

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2014 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2014 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım'da vaatler icraata dönüyor
icraat30 Mart Yerel Seçimleri döneminde verdiği vaatleri hızla hayata geçiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’da özellikle katılımcı ve sosyal belediyecilik anlamında önemli adımlar attı. Yıldırım Belediyesi’ni halka daha yakın bir kurum haline getirmeyi hedefleyerek yola çıktıklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Hizmet dönemimizde 6 ayı geride bırakırken, sosyal ve katılımcı belediyecilik anlamında önemli adımlar attık. Seçim döneminde verdiğimiz vaatleri icraata dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

 “ŞEFFAF BELEDİYECİLİĞİN SINIRLARINI ZORLUYORUZ”

Belediye ile vatandaşlar arasındaki engelleri tek tek ortadan kaldırdıklarını ifade eden Başkan Edebali, “7 gün 24 saat boyunca hizmet veren çağrı merkezimizi devreye alarak vatandaşlarımıza en kısa sürede çözümler sunuyoruz. Ayrıca hayata geçirdiğimiz Yıldırım Masalar sayesinde, halkımızla daha da yakınlaştık. İnteraktif belediyecilik uygulamamızla ise şeffaf belediyeciliğin sınırlarını zorluyoruz” şeklinde konuştu. Hayatın her alanında Yıldırımlıların yanında olmak için var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Edebali, “Taziye evlerimiz ile vatandaşlarımızın acısını paylaşırken, kurban kesim yerlerimizle vatandaşlarımız ibadetlerini daha modern ve daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmelerine olanak sağladık” dedi. Özellikle halkla ilişkiler çalışmalarını hızlı bir şekilde devreye aldıklarını ifade eden Başkan Edebali, “Halkımızın sorunlarını kendi sorunlarımız olarak görerek, en kısa sürede çözümler üretmeyi amaç edindik. Diğer yandan hayata geçirdiğimiz Evlilik Okulu projemiz ile mutlu aile bireylerini önemsiyor ve bunun için çalışıyoruz” diye konuştu. 

VİZYON PROJENİN ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Yıldırım için milat olan kentsel dönüşüm projesi için de somut adımların atıldığının altını çizen Başkan Edebali, “Yıldırım’ı yeniden ayağa kaldırmak, sosyal yönü güçlü, ekonomik gücü yüksek daha yeşil bir Yıldırım’ı inşa etmek için çalışmalarımız hızla sürüyor. İnce eleyip sık dokuyarak yeni Yıldırım’ın projeleri üzerinde çalışıyoruz. 5 yıllık hizmet dönemimizde ilçemizi daha ileriye taşımak bizim öncelikli görevimiz” şeklinde konuştu. Katılımcı belediyecilik anlayışlarının özellikle kentsel dönüşüm sürecinde kendilerine ivme kazandıracağını vurgulayan Başkan Edebali, “Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla yeniden inşa etmek istiyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımızın önerilerine ve beklentilerine de kulak vereceğiz. El birliği ile yeniden doğacak Yıldırım’ın gelecek 100 yılını planlamak arzusundayız” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.