SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'da yol hamlesi

Yıldırım Belediyesi, mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt yama ve serim çalışmalarının y

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2015 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2015 19:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım'da yol hamlesi
Yıldırım Belediyesi, mahallelerde kaldırım, yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.
Asfalt yama ve serim çalışmalarının yanı sıra yeni imar yolları da açılıyor. Yıldırım’da Mart 2014’ten bugüne 16 yol açıldıBakımı ve asfaltlama çalışması yapılan yolların uzunluğu ise 57 bin 334 metre. Demetevler ve Değirmenlikızık mahallelerinde yol açma çalışmaları devam ediyor.

İlçede yerleşim alanlarının büyümesiyle orantılı yeni yolların hızla açıldığını kaydeden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Yıldırım, aynı zamanda en hızlı büyüyen ilçe. Ekiplerimizin yaptığı çalışmalarla yolu olmayan bölgelerimize yeni yollar kazandırarak konutlaşmanın da önünü açıyoruz. Ulaşım meselesini çözmekle birlikte gelişmenin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz” dedi.

Şehirlerin hizmetlerle geliştiğini kaydeden Edebali, ilçe halkının hayatının kolaylaştırılması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.