SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım'ın kalitesi tescillendi

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’nın, Türkiye’de ilk kez bir ilçe teşkilatına verilen Kalite Belgesi denetimlerinden 2 yıldır tam n

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırım'ın kalitesi tescillendi
AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’nın, Türkiye’de ilk kez bir ilçe teşkilatına verilen Kalite Belgesi denetimlerinden 2 yıldır tam not alarak geçmeyi başarıyor.

Daha önce benzeri bir örneği olmayan ve ilk kez Türkiye genelinde bir ilçe teşkilatının almayı başardığı TS EN ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’nın standartlarını yükseklere taşıdı.  2012 yılında yakaladığı kalite standartları ile belgeyi alma başarısı gösteren İlçe Başkanlığı, TSE Denetmenleri tarafından her yıl belli kriterlerin arandığı denetimlerden geçiyor.

“KALİTE ÇITAMIZ DAHA DA YÜKSEKLERE ÇIKACAK”

2014 yılı denetimlerinden de herhangi bir aksilik yaşamadan geçmeyi başardıkları için mutlu olduklarını ifade eden AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, yakalanan kalite çıtasının daha da yükseklere çıkarılması adına çalıştıklarını kaydetti. Denetimlerin kusursuz geçmesi için fedakarlık gösteren tüm partililere teşekkür eden Yazıcı; “Bu bizlere verilmiş sıradan bir belge değildir. Kalite Belgesi alabilmek için ciddi standartlarınızın olması gerekir. Yıldırım İlçe Başkanlığı da bu standartları yakalamış bir teşkilattır. Bundan sonraki hedefimiz de bu kalitenin her geçen gün daha da yükseklere taşınmasıdır” şeklinde konuştu.

YILDIRIM İLÇE TEŞKİLATI’NIN TAAHHÜT ETTİĞİ ÇALIŞMA KRİTERLERİ

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’nın, Türk Standartları Enstitüsü’ne yıllık olarak taahhüt ettiği ve yerine getirdiği 9 çalışma kriterleri şöyle: 1 - Yıldırım Belediye Başkanlığı seçimlerini 3. kez kazanmak, 2 - Üye sayısını bir yıl içerisinde en az 5 bin arttırmak, 3 - Yılda en az iki kez kan bağışı yapmak, 4 - 3 aylık periyotlarda geniş katılımlı Danışma Meclisi Toplantısı düzenlemek, 5 - Her ay en az 10 Sivil Toplum Kuruluşu’nu ziyaret etmek, 6 - 3 ayda bir geniş katılımlı sosyal etkinlik düzenlemek, 7 - Her Ramazan ayında en az 3 bin aileye erzak yardımı yapmak, 8 - Ramazan ayında en az 15 aileyi ziyaret edip iftarda beraber olmak, 9 - Yılda en az 3 kez Bursa dışındaki AK Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etmek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.