SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırımlı güreşcilerden uluslararası başarı

YILDIRIM BELEDİYESPORLU GÜREŞÇİLER HİMMET AKŞİT VE ALİ OSMAN ERBAY, MAHMUT ATALAY-YAŞAR ERKAN ULUSLARARASI GÜREŞ TURNUVASI’NA ALDIKLARI DERECELERLE DAMGA VURDU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldırımlı güreşcilerden uluslararası başarı
Yıldırım Belediyesporlu güreşçiler Himmet Akşit ve Ali Osman Erbay, Mahmut Atalay-Yaşar Erkan Uluslararası Güreş Turnuvası’na aldıkları derecelerle damga vurdu. 

 

 

 

 
Amatör branşlarda yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda kazandığı derecelerle kürsünün değişmez ismi olan Yıldırım Belediyesi, güreşte uluslararası şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. 26-29 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Mahmut Atalay-Yaşar Erkan Uluslararası Güreş Turnuvası’nda mücadele eden Himmet Akşit 100 kilogramda şampiyonluk madalyasının sahibi olurken, bir diğer Yıldırımlı sporcu Ali Osman Erbay 76 kilogramda üçüncülük kürsüsüne çıktı.
Sporcuların mücadele ettiği her turnuvada başarılı sonuçlar almasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sporcularımızın dünyanın dört bir yanında şehrimizin adını duyurması bizi mutlu ediyor. Çocuklarımızla birlikte Yıldırım’ı kalkındırarak geleceğe taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.