SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldız: 'Bir bölge istişare ile yönetilirse anlam kazanır'

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, göreve geldiği günden bu yana her geçen gün Gürsu için farklı uygulamalara imza atıyor. Y

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2014 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2014 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldız: 'Bir bölge istişare ile yönetilirse anlam kazanır'
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, göreve geldiği günden bu yana her geçen gün Gürsu için farklı uygulamalara imza atıyor. Yıldız, aldığı karar ile Her ayın 3.haftası Gürsu’daki muhtarlarla istişare toplantısı düzenleyecek.

 

Geçtiğimiz ay tarımsal alanlarla ilgili düzenlenen toplantının, bu ay ki konusu; mahallelerin genel ihtiyaçları ve 3 aylık süreçte yapılan çalışmaların istişaresi oldu. Yıldız, “Bir bölge istişare ile yönetilirse bir anlam kazanır. Muhtarlarımız halkımızın sesi, halkımızın temsilcileridir. Biz sürekli halkımızla iç içe olmamıza rağmen, belki farkında olmadan gözümüzden kaçan ihtiyaçlar, aksaklıklar olabilir. Bu nedenle her ayın 3.haftası Çarşamba günü muhtarlarımızla toplantı gerçekleştirme kararı aldık. Allah’ın izniyle her ay düzenli olarak toplantılarımızı gerçekleştireceğiz.” dedi.

Muhtarların tamamının katılım sağladığı toplantıda, göreve geldiği günden itibaren yapılan çalışmaları paylaşan Yıldız, daha sonra muhtarların taleplerini de dinledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.