SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldız: 'Kadın kollarımız, teşkilatımızın can damarıdır'

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, AK PARTİ Gürsu ilçe kadın kollarının haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda k

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2014 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2014 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldız: 'Kadın kollarımız, teşkilatımızın can damarıdır'
Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, AK PARTİ Gürsu ilçe kadın kollarının haftalık yönetim kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Yıldız “Kadın kollarımız, teşkilatımızın can damarıdır.” dedi.

AK PARTİ Gürsu Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç “Biz adayımıza güveniyorduk. Bu nedenle gece gündüz demeden, fedakarlıklar yaparak, yorulmak bilmeden çalıştık. İyi biliyorduk ki, dört dörtlük bir adayımız var. Ve Gürsu halkının her daim dualarını alacak bir başkanımız olacak. Biz de bu dualara ortak olmak için çalıştık. Allah'a şükürler olsun ki, bugün başımız dik geziyoruz. Çünkü Gürsu halkımız başkanımızın çalışmalarını, gayretlerini görüyor. Bunu dile getiriyor.Biz de sayın başkanımızın ilçe başkanlığı sürecinde yaptığı hizmetleri duyunca nasıl gururlanıyorsak, bugün de belediyede Gürsu için yaptığı hizmetleri duyunca gururlanıyoruz.” dedi.

Toplantıda konuşan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ise, “Kadın kollarımız, teşkilatımızın can damarıdır. Kadın kollarımız, teşkilatlarımızın gurur kaynağıdır. Allah razı olsun seçim sürecinde her an yanımızda oldunuz. Bizimle birlikte koştunuz. Emek veren tüm hanım kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana yaklaşık 3 aylık süre zarfında yaptıkları hizmetlerden, hazırlanan projelere kadar birçok konuda bilgi veren Yıldız, “ Seçim döneminde taahhüt ettiğimiz tüm yatırımları Allah’ın izniyle tamamlayacağız. Niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olacak. Halkımızın, sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız. Sloganımızda dediğimiz gibi, Gürsu’yu Bursa’nın parlayan yıldızı yapacağız.” dedi.

Toplantı sonunda kadın kolları yönetimi, Yıldız için hazırlatmış oldukları doğum günü pastası ile sürpriz yaptılar.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.