SON DAKİKA
Hava Durumu

Yılmaz'dan Ulcay'a ziyaret

AK PARTİ OSMANGAZİ İLÇE BAŞKANI ALİ YILMAZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. YUSUF ULCAY’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİNDE BULUNDU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2016 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2016 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yılmaz'dan Ulcay'a ziyaret
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
 

 

Uludağ Üniversitesi’nin gelecek planlamalarıyla ilgili ve kampüste yapılacak mimari yenilemeyle ilgili bilgi veren Prof. Dr. Ulcay, “Üniversitemizin 25 yıl sonrasını şimdiden planlıyoruz. Üniversiteyi halkla buluşturmak ve daha verimli hale getirmek için yürüttüğümüz çalışmalara şehrin dinamiklerinden de destek geliyor. Aramızdaki iletişimi canlı tuttuğumuz sürece ortak paydamız olan Bursa’ya değer katarız” dedi. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz da, Prof. Dr. Ulcay’ın göreve gelmesiyle üniversitede gözle görülen yenilikler olduğunu ifade ederek, “Prof. Dr. Ulcay’la Uludağ Üniversitesi kabuk değiştirdi. Birçok örnek iş birliği modeliyle Bursa’ya ekonomik değer katacak bir mekanizma çalışmaya başladı” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.