SON DAKİKA
Hava Durumu

YİNE ALKOL YİNE CHP!

  CHP’li Nilüfer Belediyesi’nin ardından aynı partinin yönetimde olduğu Mudanya Belediyesi de festival adı altında rezalete imza atı

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2017 22:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2017 23:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
YİNE ALKOL YİNE CHP!
 

CHP’li Nilüfer Belediyesi’nin ardından aynı partinin yönetimde olduğu Mudanya Belediyesi de festival adı altında rezalete imza atıyor. Eşkel’de Mudanya Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen “Otostop Festivali”nde gece sabaha kadar alkol satılıyor, rezalet görüntüler ortaya çıkıyor.

Mudanya Belediyesi desteği ile İnterturkey isimli organizasyon şirketi Eşkel’de “Otostop Festivali” adı altında, toplumun milli ve manevi değerlerini yok sayan rezil bir organizasyona imza atıyor. Gençleri ve çocukları yol kenarında otostop çekerek festivale çağıran ve bunu iyi bir şeymiş gibi yansıtan Mudanya Belediyesi ve ilgili firma, Türkiye’nin dört yanından gelen gençlere Eşkel’de gece sabaha kadar 10 TL’ye bira satıyor.

BAYRAM MAYRAM HAK GETİRE

28 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenen sözde festivalde, Türkiye’nin dört yanından gelen otostopçular kurdukları çadırlarda konaklıyor. Gün boyu ve gece devam eden ve konserlerle takviye edilen sözüm ona festivalde, gençler olumsuz davranışlara, alkole ve daha ileri rezilliklere adeta teşvik ediliyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’na denk gelen tarihler arasında düzenlenen etkinlik, Mudanya Belediyesi’nin resmi ve dini bayramlara gösterdiği saygıyı da gözler önüne serdi. Üstelik dini bir bayram olan Kurban Bayramı’nın üçüncü günü dansözle sahne alan Babazula adlı grup Eşkel’de konser verecek.

EŞKEL’İ PUNKÇILAR BASTI

Kısa bir süre önce Eşkel sahilindeki işyerlerinin kapatılması nedeniyle gergin olan bölge halkı sabaha kadar yaşanan rezilliklerden oldukça rahatsız. Mudanya’dan belediyede çalışan bazı taşeron işçilerin katıldığı etkinlikte, saat 22.00’dan sonra alkol satışının yasak olmasına rağmen sabaha kadar satış yapılıyor. Alkol satışı yapılan standlardaki görevlilere “Bu saatte içki satmak yasak değil mi?” diyen vatandaşlara görevlilerin “Yasaklar çiğnenmek içindir” diyerek pervasızlıkta gelinen noktayı gözler önüne seriyor.

SİHİRLİ SÖZCÜK “HERŞEY BEDAVA”

Mudanya Belediyesi ve firma günler öncesinden düzenledikleri tanıtım kampanyalarında Eşkel’de düzenlenen sözde festivale özendirmek için birçok vaatte bulundu. Bedava kahvaltı, bedava kamp alanı, bedava konser, bedava parti vs… Yaş sınırının olmadığı sözde festivalde, ne kural ne kaide var. Herkes kafasına göre istediğini yapıyor. Kontrol eden yok, kural tanıyan yok. Tüm bu rezillikleri Mudanya Belediyesi ve başkanı kültür sanat etkinliği olarak millete yutturma telaşında. Mudanya Belediyesi, lojistik sağladığı, izin verdiği, destek olduğu bu festivalle ilgili gelişmeleri ve haberleri kendi internet sitesinden vermiyor.

YALAN DÜNYA VAADİ

“Gündüz deniz güneş kum gece ise parti konser ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız” ifadeleri ile tanıtılan ve adı bile olumsuzluğu çağrıştıran festivalin ilk üç günlük bölümünde yansıyan görüntüler rezilliği de gözler önüne seriyor.  Gençler rezil bir yaşama özendirilirken, kontrolsüz olarak bölgeye akan insanlarla ilgili ciddi bir güvenlik zafiyeti de yaşanıyor. Mudanya’ya ve gençlere bir şey vermeyen, gençliği adeta zehirleyen bu etkinliğe imza atan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, böylece skandal uygulamalarına bir yenisini daha eklemiş oluyor. Vatandaşlar, ilgili kurum ve kuruluşların derhal bu rezilliğe son vermesini istiyor.

MHP: “HEPSİNE KARŞIYIZ”

Eşkel’de devam eden rezilliğe tepki gösteren MHP İlçe Başkanı Selçuk Yılmaz, Büyükşehir ve Mudanya Belediyesi’nin bu tür tüm festival ve konserlere son vermesini istediklerini söyledi. Bu festival ve konserlere harcanan paraların uyuşturucuyla mücadelede ve gençlerin bu bataktan kurtarılmasında kullanılması gerektiğini belirten Yılmaz, milletin paralarının bu şekilde gençliğe zarar veren ya da topluma bir şey vermeyen etkinliklere harcanmasına şiddetle karşı olduklarını söyledi.

AK PARTİ: “HASSASİYETLERE DİKKAT EDİLMELİ”

AK Parti Mudanya İlçe Başkan Vekili Nejat Baysan da yaptığı açıklamada toplumun hassasiyetlerine saygı duyulması ve toplumun rahatsız edilmemesi gerektiğini söyledi. Baysan organizatör konumunda olan kurumların etkinlik düzenlerken toplumun rahatsız edilmemesine ve değerlerine dikkat etmesi gerektiğini ifade etti.

 

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.