SON DAKİKA
Hava Durumu

Yine Nilüfer yine skandal!

Nilüfer Belediyesi’nin eşcinsellere olan merakı tam gaz devam ediyor. Mahalle komitelerine Mustafa Bozbey döneminde eşcinsel kotası getiren

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2019 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2019 22:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yine Nilüfer yine skandal!
Nilüfer Belediyesi’nin eşcinsellere olan merakı tam gaz devam ediyor. Mahalle komitelerine Mustafa Bozbey döneminde eşcinsel kotası getiren CHP’li Nilüfer Belediyesi şimdi de Görükle’de BALGÖÇ’le birlikte düzenlediği Balkan Festivali’ne eşcinselliği ile öne çıkan Bulgar şarkıcı Azis’i getiriyor.
Alpaslan Yıldız

Nilüfer Belediyesi toplumun temellerine dinamit döşeyecek ve ahlaki değerleri yerle bir edecek adımlar atmaya devam ediyor. Daha önce mahalle komitelerine eşcinsel kotası koyarak Türkiye kamuoyu gündemine gelen CHP’li Nilüfer Belediyesi, tüm tepkilere rağmen eşcinsellik propagandasına devam ediyor.

Belediye tarafından düzenlenen müzik festivallerinde cinsiyetsiz tuvalet uygulaması getirerek, eşcinselliği ve gayrimeşru ilişkileri legalleştirme çabasına giren Nilüfer Belediyesi, bu kez Görükle’de bugün başlayacak Balkan Festivali için eşcinselliği ile öne çıkan ve tanınan Bulgar şarkıcı Azis’i sanatçı diye ikinci gün sahneye çıkaracak.
ZENGİN KÜLTÜRDEN ESER YOK
Nilüfer Belediyesi, kültürel bir etkinlik olması gereken Balkan Panayırını kültürel bir etkinlikten çıkararak Bulgaristan Türkleri’nin kültürü yerine batı özentisi bir kültürü dayatmaya devam ediyor. Türklük değerleri ve inançları uğruna yıllarca Bulgar zulmüne direnen Bulgaristan Türkleri’nin zengin kültürünü yansıtmak yerine, sadece alkollü eğlenceye dönüştürülen bu organizasyonda CHP’li Nilüfer Belediyesi algı operasyonuna devam ediyor.

BELEDİYE SİTESİNDEN REKLAM

Belediyenin Balkan Panayırı adı verilen ancak Bulgaristan Türkleri’nin kültürü ile uzaktan yakından ilgisi olmayan organizasyonla ilgili resmi açıklaması şöyle; “Nilüfer Belediyesi’nin Nilüfer Belediyespor Kulübü ve BALGÖÇ iş birliğiyle bu yıl 9. kez düzenleyeceği Balkan Panayırı, 28-29 Eylül’de yine renkli görüntülere sahne olacak. Bulgaristan’ın sevilen sanatçısı Azis’in de ikinci gün sahne alacağı panayırda, Balkan kültürü yaşatılacak. İki gün boyunca konserler ve renkli etkinliklerin düzenleneceği 9. Balkan Panayırı’na sizlerin de katılmasından memnuniyet duyarız.”



LGBT'LİLER İÇİN KOTA AÇMIŞTI

CHP’li Mustafa Bozbey’in belediye başkanı olduğu dönemde de eşcinsellere özel bir ilgi gösteren CHP Nilüfer Belediyesi, mahalle komitelerinde eşcinsel kotası getirmişti. Kotanın getirilmesi ile Nilüfer’de yaşayan vatandaşlar ayağa kalkmış ve bu kepazeliğe isyan etmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da sert bir şekilde eleştirdiği eşcinsel kotasıyla sapıklık olarak değerlendirilen eşcinsellik propagandası olarak da algılanmıştı.

CİNSİYETSİZ TUVALETLER

Toplum ahlakından uzak, sapık zihniyetlerin gündeme getirdiği cinsiyetsiz tuvalet kepazeliğine de dört elle sarılan Bozbey dönemindeki Nilüfer Belediyesi, Balat’ta düzenlenen müzik festivallerinde bu toplumun gençlerine cinsiyetsiz tuvaletleri empoze ederek, eşcinsellik propagandası yapmaktan geri kalmadı. 31 Mart yerel seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na CHP tarafından aday gösterilen Mustafa Bozbey seçimi kazanamadı. Nilüfer’de ise yardımcısı Turgay Erdem belediye başkanı seçildi. Ancak isimler değişti zihniyet değişmedi. Erdem yönetimindeki Nilüfer Belediyesi, Balat’ta türlü rezilliğin yaşandığı festivalleri sürdürürken, şimdi de Bulgaristan göçmeni Türklerin kültürü olan panayır geleneğinin içini boşaltarak, o kültürün dışında ne varsa içine koyduğu sözde panayırda eşcinsel sanatçı getirerek propagandaya devam ediyor. Şimdi buradan Turgay Erdem’e soruyoruz, yüzlerce Balkan göçmeni Türk sanatçı varken Bulgaristan Türklerine yıllarca zulmeden Bulgarların kültürünü ve dilini kullanan bir sanatçı neden tercih edildi? Neden yoğunlukla mütevazi göçmen ailelerin yaşadığı bir bölgede Bulgaristan kültürünü yansıtan etkinlikler yerine eşcinsel bir şarkısı sahneye çıkıyor? Azis’in Bulgaristan Türklerinin kültürü ile ne alakası var? Bulgaristan Türkleri’nin kültürü deyince ne anlıyorsunuz?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.