SON DAKİKA
Hava Durumu

Yolun sonuna geldin Mustafa

BURSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ, SEÇİME GÜNLER KALA SEÇİM GÜVENLİĞİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ. İL EMNİYET MÜDÜRÜ OSMAN AK, TOPLANTIDA SEÇİM GÜNÜ 7 BİN 204 POLİS MEMURUNUN GÖREV BAŞINDA OLACAĞINI AÇIKLADI. (DERYA EVREN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2019 21:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2019 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yolun sonuna geldin Mustafa
Nilüfer’de ekibiyle birlikte hizmet yerine rant ve algı belediyeciliği yapan Mustafa Bozbey’in, kendi partisini bile çileden çıkaran film fırıldaklarını biz yazmaktan bıktık, onlar o rezillikleri yapmaktan bıkmadı. Şimdi gözler seçmende. Bozbey için yolun sonuna gelindi!


Nilüfer’de 20 yıldır hizmet yerine algı belediyeciliği yapan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, hakkında onlarca soruşturma, mahkeme ve iddiaya rağmen kamuoyunun önünde yine algı yönetimiyle vatandaşı aldatmaya çalışıyor. Bursa Şehir Gazetesi olarak Mustafa Bozbey’in marifetlerini biz yazmaktan bıktık ancak Bozbey ve ekibi filim fırıldaktan bıkmadı usanmadı. Bozbey ve ekibinin marifetleri yazmakla bitmiyor.

Nilüfer’e 20 yıldır çivi çakmayan Mustafa Bozbey, seçim sürecinde hakkındaki hiçbir iddiaya yanıt veremezken, yine algıya yönelik çıkışlarıyla o rezillikleri gizlemeye çalıştı. Bursalıyı saf yerine koyarak, seçmeni kandırarak sandıktan sonuç almayı uman Mustafa Bozbey ve ekibi, ortaya ne bir proje koyabildi ne de elle tutulur bir vaat verebildi. Şimdi Nilüfer’de bu hesap seçmen tarafından büyükşehirde kesilecek! (Alpaslan YILDIZ)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.