SON DAKİKA
Hava Durumu

Yüksel Baysal bakın kimin heykelini dikmek istiyor!

CHP milletvekili aday adayı Yüksel Baysal, öyle birinin heykelini dikmek istedi ki gözlerinize inanamayacaksınız...   Yeni Dönem

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2015 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2022 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yüksel Baysal bakın kimin heykelini dikmek istiyor!

CHP milletvekili aday adayı Yüksel Baysal, öyle birinin heykelini dikmek istedi ki gözlerinize inanamayacaksınız...

 

Yeni Dönem gazetesi köşe yazarı ve CHP milletvekili aday adayı Yüksel Baysal, bugün Yeni Dönem gazetesinde yayınladığı  “Recep Altepe’nin heykelini nereye dikmeli?” başlıklı köşe yazısında; 19 Mayıs günü açılışı olan Büyükşehir Belediyesi’nin Dikkaldırım ile Odunluk arasındaki 500 dönümlük araziyi yeşil alan olarak düzenleyerek Hüdavendigar Parkı adını verdiği parka ve Recep Altepe’ye övgüler yağdırdı. Özelliklerini saymakla bitiremediği ve “ ne stadyum, ne belediye binası, varsa yoksa burası” dediği Hüdavendigar Parkı’nı Altepe’nin en önemli hizmeti olarak ifade eden Baysal, “gün gelecek Altepe’nin heykeli buraya dikilecek” dedi.

İşte Baysal'ın yazısındaki o kısım:

"Nasıl ki, Soğanlı Parkı, Erdem Saker'in bu kente kazandırdığı unutulmayacak bir hizmettir ki orada heykeli dikilmeli! Hüdavendigâr Parkı'da Recep Altepe'nin bu kentteki en önemli eserlerinin başında sayılacak! Ne stadyum, ne belediye binası, varsa yoksa burası... Bence bir gün gelecek Altepe'nin heykeli bu parka dikilecek."

yüksel baysal  (2)

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.