SON DAKİKA
Hava Durumu

Yüksel Baysal'dan Semih Pala'ya sağlam salvo...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2013 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2013 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yüksel Baysal'dan Semih Pala'ya sağlam salvo...
Yüksel Baysal, bugünkü  yazısında Merinos AKKM üzerinden Semih Pala'yı vurdu. Merinos için profesyonel bir yönetimin şart olduğunu söyleyen Baysal yazısında , "Bırakılım Semih Pala, Kent Konseyi ile oyalansın! Belediyenin propagandasını yapan bir yan kuruluş olarak ne istiyorsa onu yapsın ama Merinos AKKM ehil ellere teslim edilsin!" ifadelerine yer verdi. 

Yüksel Baysal, Yeni Dönem'deki bugünkü yazısında Merinos AKKM'nin profesyonel bir şekilde yönetilmediğini gündeme getirerek Semih Pala yönetimini eleştirdi. Baysal, yazısında "  Sizin herkese kiralayacak salonunuz ve binalarınız varsa, otopark problemi de yoksa etkinlik düzenlemek için özel çaba göstermeye gerek var mı? Zaten orada, futbol deyimiyle söylersem, “Duran topa vuruluyor!” Yoksa Merinos AKKM yönetiminin özel bir organizasyonu ben bilmiyorum, bilen varsa söylesin!" dedi.

Kent Konseyi'nden cep telefonlarına hemen her gün "Türkiye'nin en büyük Kent Konseyi" ibaresiyle iletiler geldiğini yazan Baysal,  "Neye göre en büyük? Kimlere sayısal üstünlük sağlanıyor? Kısaca bu büyüklüğün ölçüsü ne? Bunu bilen yok!"diye değerlendirmede bulundu.

Baysal yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Paranız varsa, Kanarya Sevenler Derneği’nin “Kanarya Ötüş Yarışmasını” burada yapabilirsiniz. Ama benim bildiğim Merinos AKKM Bursa’nın kongre turizmini canlandırmak için yapıldı, bu işler için değil! Yani… 200 trilyondan fazla para herhalde Anadolu Gençlik Derneği’nin kermesi yapılsın diye verilmedi!"

 

Yazının tamamını okumak için:  http://www.yenidonemgazetesi.com.tr/kose-yazisi/5423/merinos-sinek-avlarken--istanbul-2020%E2%80%99ye-gun-veriyor.html
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.