SON DAKİKA
Hava Durumu

Yunuseli'de pompalı dehşet!

Yunuseli’de roman vatandaşların yaşadığı sokakta yaşanan komşu kavgasında ortalık adeta savaş alanına döndü. Evinden aldığı pompalı tüf

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2018 22:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2018 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yunuseli'de pompalı dehşet!
Yunuseli’de roman vatandaşların yaşadığı sokakta yaşanan komşu kavgasında ortalık adeta savaş alanına döndü. Evinden aldığı pompalı tüfekle dehşet saçan zanlı,  1 kadını öldürdü, 2 çocuğu da yaraladı. Olaydan sonra kaçan zanlı ve arkadaşı polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
Osmangazi’ye bağlı Yunuseli Mahallesi’nde Romanların yaşadığı sokakta aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan tartışma cinayetle bitti. İddiaya göre Yunuseli Mahallesi Şimşek Sokağı'nda önceki gün Murtaza Esetekin, evinin önünde oturduğu sırada, B. Çaymaklar'ın otomobil ile sokaktan hızlı geçerken toz kaldırmasından rahatsız oldu.
MAHALLELİ ARAYA GİRDİ AMA
Bunun üzerine aralarında husumet bulunan iki ailenin bireyleri Esetekin ile B. Çaymaklar arasında lafla tartışmaya başladı. Mahallede bulunan diğer vatandaşlar tartışmanın büyümemesi için araya girerek tartışmayı yatıştırmaya çalıştı. Mahallinin araya girmesinin ardından evine giren Murtaza Esetekin, evinden pompalı tüfeğini alarak büyük bir hışımla dışarıya çıktı. Esetekin, B. Çaymaklar'ın evinin önüne gidip, etrafa rastgele ateş etmeye başladı.
POMPALI İLE ATEŞ AÇTI
Pompalı tüfekten çıkan fişeklerden biri, o esnada kapının önünde oturan B. Çaymaklar'ın eşi Çimen Çaymaklar'ın kalbine saplandı. Ağır bir şekilde yaralanan kadını yakınları otomobille Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada ameliyata alınan Çaymaklar, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Zanlının rastgele pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu Yasemin Ç. (5) ve Faruk Y. (10) isimli iki çocuk ise yaralandı. Yasemin Ç. ile Faruk Y.'nin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
ZANLI YAKALANDI


Şüpheli Murtaza Esetekin ise, yanında bulunan F.G. ve K.E. ile birlikte siyah bir otomobile binerek kaçmaya başladı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, F.G. ve K.E.'yi kıskıvrak yakalarken, Esetekin ise kayıplara karıştı. Murtaza Esetekin'in kısa bir süre önce cezaevinden çıktığı ve çok sayıda sabıka kaydının da olduğu belirtildi.
“BEN VURMADIM OĞLUM YAPMIŞTIR”
Polis ekipleri çevrede yaptığı araştırma sonucu iki saat sonra Murtaza Esetekin'i bir zeytinlikte pompalı tüfekle yakaladı. Esetekin ile iki arkadaşı adliyeye sevk edildi. Esetiken, gazetecilerin, "Neden yaptınız?" sorusuna, "Ben vurmadım, oğlum yapmıştır" diye cevap verdi. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. (İHA)

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.