SON DAKİKA
Hava Durumu

Zabıtadan Ramazan Tatlıcılarına Sıkı Denetim

Bursa'nın İnegöl ilçesinde zabıta ekipleri tatlı ve helva satışı yapan iş yerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi.   

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2013 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2013 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Zabıtadan Ramazan Tatlıcılarına Sıkı Denetim
Bursa'nın İnegöl ilçesinde zabıta ekipleri tatlı ve helva satışı yapan iş yerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. 

 

Ramazan ayının vazgeçilmezi haline gelen irmik helvası ve süt helvası gibi tatlıların satışını yapanlara yönelik denetimlerin, bayrama kadar devam edeceği bildirildi.
Yapılan denetimlerde tatlıcıların yaya kaldırım işgalleri ve tatlıların açıkta satılıp satılmaması konuları dikkate alındı. Son 1 hafta içerisinde 34 imalathane denetlenirken, ilçe genelinde denetlemelerin devam edeceği bildirildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, denetimlerin amacının iş yerlerini cezalandırmak değil, onları eğitmek ve eksiklerinin giderilmesine yardımcı olmak olduğunu söyledi.
Denetimleri, ilçe halkının sağlığını tehlikeye sokmamak ve vatandaşların huzurunu sağlamak adına gerçekleştirdiklerini vurgulayan Yusuf Şen, “Vatandaşlarımız, Ramazanda tatlılara büyük ilgi gösteriyor. Bu yüzden herhangi bir sıkıntı yaşanmaması, halkımızın mağdur olmaması için, biz de gereken önlemlerimizi aldık. Çeşitli aralıklarla yapılan kontrollerde, esnafımız bilgilendiriliyor ve uyarılar yapılıyor. Konuyla ilgili duyarlılık gösteren esnafımıza bu açıdan teşekkür ediyoruz. Vatandaşımızın huzur içinde bir Ramazan geçirmelerini diliyoruz” dedi.
Şen, İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, Ramazan ayının vazgeçilmezi haline gelen irmik helvası ve süt helvası gibi tatlıların satışını yapanlara yönelik denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini de sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.