SON DAKİKA
Hava Durumu

Zıpkınla yarıştılar

Türkiye Su Sporları Federasyonu tarafından Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı'da düzenlenen “zıpkınla balık avı” müsabakalar

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2013 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2013 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye Su Sporları Federasyonu tarafından Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Güzelyalı'da düzenlenen “zıpkınla balık avı” müsabakalarında dereceye girenler kupalarını aldı. 


26 takımdan oluşan 150 ye yakın sporcu sabah erken saatlerinde teknelerle Armutlu sahiline giderek, Mudanya ve Güzelyalı sahilinde bulamadıkları balıkları avladı. Zıpkıncılar burada yakaladıkları balıkları Güzelyalı yat limanına geridi. Balıklar burada izleyenler önünde tartılıp numaralandırıldı. Daha sonra dereceye girenlere ödülleri ve kupaları protokol tarafından verildi.
Şampiyonada birinciliği Beylikdüzü Su Altı Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü kazanırken, Polis İhtisas Akademisi Kulübü ikinci, Bursa Yıldırım Yüzme İhtisas Kulübü üçüncü oldu. Yakalanan balıkların Bursa Çocuk Esirgeme Kurumu'na verileceği belirtildi.
Türkiye Su Sporları Federasyonu As Başkanı Dr. Şahin Özer, "Federasyonumuzun 2013 yılı planlı faaliyet programında yer alan zıpkınla balık avı bölge şampiyonası için aylar önce hazırlıklara başladık. Günlerdir güzel bir şampiyonaya imza atabilmek için hem teknik ekipler , hem federasyon, hem de tüm sporcular olarak canla başla çalıştık. Burada bizlere destek veren kurumlara teşekkür ederim” dedi.
Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk de, "Bugün Mudanya ve Güzelyalı, Marmara bölgemizin en önemli limanlarıdır. Belediyemizin katkılarıyla gerçekleştirilen gurup eleme müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.