SON DAKİKA
Hava Durumu

Alkışlar Burak Kapacak'a

Sercan Güler  Titi’nin Göztepe’ye, Ekong’un İtalyan ekini Udinese’ye transferinin ardından Kayserispor maçı öncesinde stoper

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2018 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2018 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Alkışlar Burak Kapacak'a
Sercan Güler 

Titi’nin Göztepe’ye, Ekong’un İtalyan ekini Udinese’ye transferinin ardından Kayserispor maçı öncesinde stoperde Ertuğrul Ersoy’a kimin eşlik edeceği merakla beklenirken, Teknik Direktör Samet Aybaba sağ bekte forma giyen Barış Yardımcı’yı defansın ortasına çekti. Sağ bekte genç yıldız Burak Kapacak’a forma şansı verdi. 1999 doğumlu 18 yaşındaki Burak Kapacak sahada kendisinden beklenin fazlasını yaparak, oynadığı futbolla göz doldurdu. Sağ bekte rakip oyuncuların etkili olmasına fırsat vermeyen 18 yaşındaki genç yıldız, zaman zaman ataklara katılarak hücum becerilerini sergileme fırsatı buldu. Kapacak, yaptığı hamleler ve verdiği paslarla taraftardan maç boyunca büyük alkış aldı.
ZEKİ OYUNCU GELİŞMEYE MÜSAİT
Bursaspor’un futbolcu fabrikası Vakıfköy’ün tozunu fazlasıyla yutan Burak Kapacak, sahada gösterdiği performansla gelişmeye çok müsait bir oyuncu olduğunu bir kez daha ortaya koydu. İkili pozisyonlarda, adam markajında soğukkanlılığını koruyan genç oyuncu, 180’lik boyuyla hava toplarında da güven verdi. Genç oyuncunun heyecanlı olduğu gözlemlenirken, heyecanı maç içinde yeteneğinin önüne geçmedi. Oyun görüşü ve pozisyon alma bakımından zeki bir oyuncu olduğunu ortaya koyan Burak Kapacak yeteneklerini geliştirmesi dahilinde Bursaspor’un vazgeçemeyeceği oyuncuların başında gelebilir ve Türk futbolu bir yıldız daha kazanmış olabilir.
“GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR”
Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında, genç oyuncu Burak Kapacak’ın da gelişen bir oyuncu olduğunu ifade eden deneyimli çalıştırıcı Samet Aybaba, “Burak hazırlık kampı geçirmedi, milli takımdaydı. Keşke geçirseydi. Böyle devam ederse hem Bursaspor hem Türkiye iyi bir oyuncu kazanır. Genç oyuncular çok şey istiyor. O oyunculara da ihtiyacımız var” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.