SON DAKİKA
Hava Durumu

Atanasov transferinin perde arkası!

-Burak TOK Bursaspor’da Ali Ay’ın yeniden başkan seçilmesiyle profesyonel yapılanmadan

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Atanasov transferinin perde arkası!

-Burak TOK



Bursaspor’da Ali Ay’ın yeniden başkan seçilmesiyle profesyonel yapılanmadan sorumlu olarak Ilgaz Çınar’ı, Futbol Direktörü olarak da Mustafa Er görevlendirilmesiyle bu iki isim transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeşil-beyazlıların geçen gün anlaşamaya varıldığı öne sürülen JaniAtanasov transferinde de Ilgaz Çınar ve Mustafa Er’in çalışmaları doğrultusunda gerçekleştirildiği öğrenildi.
Bursaspor’da genel kurulun ardından teknik patron olarak Samet Aybaba’nın görevlendirilmesiyle birlikte Mustafa Er ve Ilgaz Çınar profesyonel yapılanmaya dahil olması transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Bursaspor'un anlaşmaya vardığı öne sürülen 18 yaşındaki Makedon oyuncu JaniAtanasov, transferinde Mustafa Er ve Ilgaz Çınar imzası ortaya çıktı. Çınar ve Er tarafından bir süredir izlenen Makedonya 1. Lig takımlarından AkademijaPandev ekibinde forma giyen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu JaniAtanasov'u Bursa'ya gelerek yeşil-beyazlı idarecilerle görüşme gerçekleştirdiği ileri sürüldü. Piyasa değeri 600 bin Euro olarak gösterilen Atanasov, geçen sezon ligde çıktığı 29 maçta 4 gol, 8 asistlik performans göstermişti.Ön libero ve orta saha mevkilerinde forma giyebilen genç isim, sosyal medya hesabından da Bursa'daki bir otelden stadyumu gösteren paylaşımda bulunmuştu.
ANDERLECHTVE GENT’İN ELİNDEN ALINDI
Atanasov,  transferde her şey olumlu yönde giderken Anderlechtve Gent‘in Atanasov‘u istemesi işleri zora soksa da Mustafa Er ve llgaz Çınar’ın girişimleri başarıyla son buldu. Genç oyuncunun ilerleyen günlerde imzayı atması bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.