SON DAKİKA
Hava Durumu

Ay: 'Mossoro'da öncelik bizim'

Geçtiğimiz günlerde,  Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’dan Mossoro ve Kerim Frei’yı Başkan Ali Ay’ın Başakşehir’den iste

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ay: 'Mossoro'da öncelik bizim'
Geçtiğimiz günlerde,  Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’dan Mossoro ve Kerim Frei’yı Başkan Ali Ay’ın Başakşehir’den istediği bilinirken Başkan Ali Ay konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
Açıklamada sadece Mossoro ismini ağzına alan Başkan Ay yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “Göksel başkan ile de Mossoro için görüştüm. Henüz karar vermediklerini, hocalarıyla toplantı yapacaklarını ve öncelik hakkının bizde olduğunu söyledi. Elimizde hocamızın ve scout ekibinin bize yönelttiği 6-7 oyuncumuz var. Onunla ilgili çalışmalar yapılıyor" dedi.
MOSSORO VE FREİ İÇİN SON DÜZLÜK
Bursaspor Yönetimi'nin teknik direktör Samet Aybaba'nın raporu üzerine Başakşehir'den resmen istediği Kerim Frei ve Mossoro ile ilgili Başakşehir’den geri dönüş bekliyor.   2013 yılında Fulham‘dan Beşiktaş‘a transfer olan Kerim Frei, 2016’da ise Birmingham giden ancak bir sezon sonra Başakşehir‘e gelen 24 yaşındaki kanat oyuncusu Süper Lig’de ter döktüğü 90 maçta 10 gol, 5 asistlik performans gösterdi. Kerim Frei, dar alandaki yetenekleriyle Süper Lig için ön plana çıkan bir oyuncu profili olurken, hızıyla da rakip savunmalar için tutulması zor bir oyuncu olarak adından söz ettiriyor. Öte yandan Mossoro için de Bursaspor’un temasları devam ediyor. Orta saha için Aybaba’nın uygun bir isim olarak gördüğü Mossoro için daha öncede “Yaşına değil, işine bakın” dediği biliniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.