SON DAKİKA
Hava Durumu

Aytaç yok, sorun çok

Spor Toto Süper Lig’in 15. Hafta mücadelesinde Antalyaspor’a boyun eğen Bursaspor’da kart cezası nedeniyle oynayamayan Aytaç Kara’nın

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2018 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Aytaç yok, sorun çok
Spor Toto Süper Lig’in 15. Hafta mücadelesinde Antalyaspor’a boyun eğen Bursaspor’da kart cezası nedeniyle oynayamayan Aytaç Kara’nın yokluğu fazlası ile hissedildi. Yıldız oyuncunun, eksikliği yeşil-beyazlı ekibe pahalıya mal oldu.
15. hafta mücadelesinde Antalyaspor’u evinde ağırlayan Bursaspor, bu maçı da kazanıp, 2 maçlık galibiyet serisini sürdürmek isterken, hesapta olmayan bir yenilgi aldı. İlk yarıda yediği gollerle Antalyaspor’a mağlup olan yeşil-beyazlı ekipte herkesin gözleri Aytaç’ı aradı. Bu sezon ligde ilk kez bir karşılaşmada kart cezası nedeniyle forma giyemeyen yıldız oyuncunun, Bursaspor için ne kadar önemli olduğu da ortaya çıkmış oldu.
KALEYE GİTMEKTE ZORLANDILAR
Aytaç’ın yokluğunda orta sahayı Ramazan, Badji ve Saivet üçlüsünden oluşturan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, bu oyunculardan istediği verimi alamadı. Özellikle hücum yollarında sıkıntı çeken yeşil-beyazlı ekip, topu ileri taşımakta zorlanırken, Antalyaspor kalesine çok fazla gidemedi. Ligin başında bu yana ortaya koyduğu baskı oyunuyla, orta sahada rakiplerine üstünlük kurmayı başaran Bursaspor, Aytaç’ın forma giyemediği karşılaşmada, bu görüntüsünden oldukça uzak kaldı. Takımı ileriye taşımakta zorlanan Ramazan, Badji ve Saivet üçlüsü, Antalyaspor orta sahasını çok zorlayamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
SAVUNMA OYUNCULARINI DA ETKİLEDİ
Aytaç’ın forma giydiği karşılaşmalarda daha rahat bir oyun sergileyen Bursaspor’un savunma hattı, Antalyaspor karşılaşmasında neye uğradığını şaşırdı. Özellikle ilk yarıda orta sahada kaptırılan toplar yüzünden geride açık veren Ertuğrul ve Vergini ikilisi, Aytaç’ın yokluğunu en çok hisseden isimler oldu. Kötü oyunun yanına bireysel hataları da ekleyen Bursaspor savunması, Antalyaspor yenilgisine davetiye çıkarmış oldu.
Lima’dan Fırat Aydınus paylaşımı 

Allano Lima sosyal medya hesabı instagram‘dan Fırat Aydınus ile olan fotoğrafını paylaşıp “Biz aslanlığı ormanda öğrendik, evin arka bahçesindeki yeşillikte değil. #mücadeleyedevam” mesajını yazdı. Bu paylaşım Bursasporlu taraftarlardan büyük ilgi gördü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.