SON DAKİKA
Hava Durumu

Aziz Behich Dünya Kupası yolcusu

Bursaspor ilk 11'in vazgeçilmez bir parçası haline gelen sezon boyunca oynadığı futbolla göz dolduran şimdiden birçok kulüpten teklif geld

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2018 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2018 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Aziz Behich Dünya Kupası yolcusu
Bursaspor ilk 11'in vazgeçilmez bir parçası haline gelen sezon boyunca oynadığı futbolla göz dolduran şimdiden birçok kulüpten teklif geldiği iddia edilen Süper Lig'in en kaliteli sol beki Aziz Behich 2018 Dünya Kupası'nda Avustralya forması giyecek. 

Bursaspor'un sol bek oyuncusu Aziz Behich, 2018 Dünya Kupası'nda mücadele edecek Avustralya'nın aday kadrosuna davet edildi.
Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nda C Grubu'nda Fransa, Danimarka ve Peru ile mücadele edecek Avustralya'nın aday kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Bert Van Marwiik'in belirlediği 32 kişilik kadroda Bursasporlu Aziz Behich de yer aldı. Yeşil-beyazlı formayla bu sezon 30 lig maçına çıkan Aziz, 5 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Avustralya Milli Takımı'nda ise 19 maça çıkan deneyimli oyuncu iki kez gol sevinci yaşamayı başardı.
Avustralya 9 Haziran'da Macaristan ile Budapeşte'de bir hazırlık maçı oynayacak. 32 kişilik aday kadro 14 Mayıs'ta 26 kişiye düşürülecek. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.