SON DAKİKA
Hava Durumu

Aziz Behich'e 4 milyon Euro

Süper Lig’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Bursaspor’un golcü sol bek oyuncusu Aziz Behich’e teklif yağıyor. Yeşil-bey

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Aziz Behich'e 4 milyon Euro
Süper Lig’de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Bursaspor’un golcü sol bek oyuncusu Aziz Behich’e teklif yağıyor. Yeşil-beyazlı yönetim Aziz Behich’in için 4 milyon Euro talep ediyor. 

Burak TOK

Devre arası transfer gündeminin en çok konuşulan isimlerden olan Bursaspor’un Avustralya kökenli Türk oyuncusu Aziz Behich ile Galatasaray ve Trabzonspor yakından ilgilenmeye devam ediyor. Henüz Bursaspor Kulübüne resmi bir teklif yapılmazken, yönetim yıldız oyuncunun bonservisini 4 Milyon Euro olarak belirledi.

TAKAS YOK!

Ligin ilk yarısında çıktığı 15 maçta 5 gol atan Aziz Behich için İstenilen fiyatta gönderilen teklifin resmi bir şekilde iletilmesi durumunda oyucunun satılacağı öğrenildi. Yıldız futbolcunun takasta kullanılmayacağı, kulübün mali açıdan zor durumda olması sebebiyle nakit para tekliflerini değerlendireceği öğrenildi.

TRABZONSPOR DAHA YAKIN

2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aziz Behich için en ciddi ilgilen takım ise Trabzonspor. Birkaç gün içerisinde teklif yapması beklenen Trabzonspor’un Aziz için şartlarını zorlayacağı ve transfer girişimlerini hızlandıracağı öğrenildi.

GALATASARAY’DA LİSTE KABARIK

Teknik Direktör değişikliğiyle takımın başına Fatih Terim’i getiren Galatasaray,  ligin ikinci yarısına yeni bir yapılanma ile girmek istiyor. Sarı-kırmızılı ekipte transfer de öncelik sol bek. Kwadwo Asamoah ve Patrice Evra gibi isimleri transfer listesinin başına yazan Sarı kırmızılı yönetim, Aziz Behich’i ise bu isimlere alternatif olarak listeye yazdı. Galatasaray,  Asamoah ve Patrice Evra’dan birini kadrosuna katamazsa, Bursaspor’un kapısını Aziz Behich için çalacak.

BURSASPOR TARAFTARI TAKIMINI YİNE YALNIZ BIRAKMADI

Geçen sezon son maçta küme düşmekten kurtulan ve aynı senaryoyu tekrar yaşamak istemeyen Bursaspor, takımın başına ünlü teknik adam Paul Le Guen'i getirdi ve önemli transferlerle iyi bir kadro kurarak ligde iyi sonuçlar elde etti. Alına sonuçların ardından Bursaspor taraftarı da takımlarını yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz yıl 145 bin 337 bilet satan yeşil-beyazlılarda bu sayı 193 bin 378'e yükseldi. Bursaspor'un seyirci ortalaması da 16 bin 149'dan 21 bin 486'a yükseldi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.