SON DAKİKA
Hava Durumu

B PLANI, ADRİAN RAMOS  

-Sercan Güler  Doumbia ve Mbokani isimleriyle anlaşmaya varamayan Bursaspor iki transferde

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
B PLANI, ADRİAN RAMOS  
-Sercan Güler 
Doumbia ve Mbokani isimleriyle anlaşmaya varamayan Bursaspor iki transferde çıkan pürüzlerden büyük ders aldı. Roma alt yapısından yetişen Stefano Okaka ile temaslar sürerken benzer pürüzlerin bu transferde de çıkması durumunda Timsah, B Planına Kolombiyalı golcü Adrian Ramos’u aldı.
Başkan Ali Ay ve Samet Aybaba’nın üstünde durduğu isimlerin başında gelen Romos ile de görüşmelerin başlatılmasının talimatını veren yeşil-beyazlı yönetim transfer sezonunun kapanmasına kısa bir zaman kala işini riske atmak istemiyor.  2018-2019 Futbol Sezonu'nda 1'inci Transfer ve Tescil Dönemi, 9 Haziran 2018 tarihinde başladı, 31 Ağustos 2018 tarihinde bitecek.
ARANAN GOLCÜ RAMOS
Uzun yıllar Almanya’da önce 5 sezon Hertha Berlin daha sonra 3 sezonda Borussia Dortmund formasıyla kariyerinin altın çağını yaşayan Adrian Ramos şuan İspanya 2.lig ekiplerinden Granada formasıyla ter döküyor.  Dünya Kupası elemelerinde Kolombiya formasıyla da 2 maça sonrada dahil olan 32 yaşındaki golcü oyuncunun dar alanda yetenekli olduğu bilinirken savunmanın arkasına yaptığı koşular ve süratli bir futbolcu olmasıyla öne çıkıyor. Fiziği ile de hava toplarında zaman zaman etkili olabilen Kolombiyalı golcünün sağ ve sol kanatlarda da oynayabilmesi yeşil-beyazlılar açısından büyük önem taşıyor. Öte yandan kulüp kariyeri boyunca 294 resmi maçta 89 kez fileleri havalandıran Ramos, geçen sezon Granada formasıyla 26 maçta yalnızca 4 kez gol sevinci yaşadı. Ramos geçen sezon oynadığı futbolla sınıfta kalsa da Bursaspor’un aradığı nitelikle bir oyuncu olması ve daha önce gol yollarında kendini ispatlamış bir golcü olması Ramos isminin Bursaspor’da daha yüksek sesle anılmasına neden oluyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.