SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Ay üç oyuncu için süre verdi

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında 11 Ağustos Cumartesi akşamı Fenerbahçe ile sezonu açacak olan  Bursaspor’da yeni sezon hazırlıkl

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Başkan Ay üç oyuncu için süre verdi
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında 11 Ağustos Cumartesi akşamı Fenerbahçe ile sezonu açacak olan  Bursaspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.
Transferde yüksek maliyetler nedeniyle istediği sonuca bir türlü ulaşamayan yeşil-beyazlılarda, golcü eksikliği ve takımın hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performans can sıkmaya devam ederken, Başkan Ali Ay transfer noktasında düğmeye basarak; Samet Aybaba’nın uzun süredir istediği oyunculardan Henri Saviet, Seydou Doumbia ve Lasse Nielsen’in transferlerinin iki gün içinde bitirilmesini istedi.
Sezon başlamadan endişeler başladı
Afyonkarahisar’da yapılan hazırlık kampında takımın ortaya koyduğu görüntü, U-21 takımı karşısında gol pozisyonu bulmakta zorlanan oyuncuların performansı ve son olarak da Ankaragücü karşılaşması Bursaspor’un içinde bulunduğu zor durumu bir kez daha gözler önüne sererken; Timsah’ta sezon başlamadan endişelerin başlamasına neden oldu. Bursaspor’da  Titi’nin Göztepe’ye transfer olması ile birlikte stoper arayışları devam ederken, orta saha içinde Bursaspor transfer harekatına hız verdi. Yeşil-beyazlı yönetimin yıldız bir golcüyü takıma katmak için çalışmaları devam ederken kulübün içinde bulunduğu mali kriz şu ana kadar transferin önündeki en büyük engel oldu.

http://sehirmedya.com/alt-manset/nielsen-bursaya-goz-kipti/

http://sehirmedya.com/alt-manset/doumbia-isini-bitirin/

http://sehirmedya.com/alt-manset/saivette-mutlu-son/
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.