SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu fırsat kaçmaz!

-Sercan Güler  Süper Lig’de oynadığı futbolun karşılığını puan tablosu

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2018 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2018 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bu fırsat kaçmaz!
-Sercan Güler 
Süper Lig’de oynadığı futbolun karşılığını puan tablosuna yansıtmakta zorlanan yeşil-beyazlılar ligde 2. galibiyetini almak için Cuma günü Alanyaspor’u konuk edecek. Alanyaspor’un golcüsü Papis Cisse’nin cezalı olması Alanya cephesinin elini güçsüzleştirirken, yeşil-beyazlıların sezonun en rahat galibiyetine imza atması bekleniyor.
Spor Toto Süper Ligi’nin 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek yeşil-beyazlılarda hazırlıklar hız kesmeden devam ederken, Timsah’ın tek hedefi ligde 2. galibiyetini alarak yeni bir seriye başlamak olacak.
ALANYASPOR SAMAN ALEVİ 
Ligde 11. sırada bulunan Alanyaspor 9 maçta, 4 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak 12 puan topladı. Turuncu-yeşilliler ligin ilk 3 haftasında Sivasspor, Ankaragücü ve Galatsaray’a mağlup olurken bu maçlarda gol dahi atamadı ve kalesinde 9 gol gördü. Ligin 4. haftasında Göztepe’i mağlup ederek ilk 3 puanının alan Antalya temsilcisi, ardından Trabzonspor’u 1-0, Kasımpaşaspor’u ve Akhisarspor’u 2-1 mağlup ederek 4 haftalık galibiyet serisiyle büyük çıkış yakaladı. Ligin 8.haftasında Erzurumspor’a 1-0 kaybeden turuncu-yeşilliler geçtiğimiz hafta da Antalyaspor’a 1-0 mağlup oldu. İnişli çıkışlı bir grafik çizen Alanyaspor cuma günü Bursaspor karşısına ise golcü oyuncusundan eksik çıkacak.

PAPİS CİSSE CEZALI

Ligin 9. haftasında Antalyaspor maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Papis Cisse Bursa’da forma giyemeyecek. Sezon başında transfer edilen yıldız oyuncu şu ana kadar çıktığı 5 karşılaşmada 3 kez gol sevinci yaşadı. Alanyaspor’da bir diğer öne çıkan isim ise bu sezona damga vuran Efecan Karaca, tüm maçlarda forma giyen oyuncu 4 asistle takımına büyük katkı sağlarken Cuma günü Bursaspor karşısına çıkacak olan Antalya temsilcisi Papis Cisse’nin yokluğunda büyük sıkıntı yaşayacak.
GALATARAY 11’Nİ SAHAYA SÜREBİLİR 
Sezon başından beri birçok oyuncuya forma şansı veren Samet Aybaba’nın zihnindeki ideal 11 de şekil almaya başladı. Galatasaray maçında da takdir toplayan oyuncuların performansları dikkate alındığında Samet Aybaba’nın savunma 4’lüsünü koruyacağı bilinirken, Aytaç ve Badji’nin de defansın önünde görev yapması bekleniyor. Kanatlarda istediği verimi bir türlü yakalayamayan yeşil-beyazlıların bu maçta Allano Lima’nın ilk 11’de başlama ihtimali bulunurken, Sakho’nun arkasında ise Galatasaray maçında olduğu gibi Tunay Torun’un başlaması bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.